Pao sistem u Rumuniji, ogromne kolone na graničnom prelazu Vatin

Usporen rad graničnih službi Rumunije doveo je do formiranja kolone duge nekoliko kilometara, a otežavajuća okolnost je vrlo visoka temperatura za ovo doba godine

  • 1
Kamioni Foto: Uprava carina

Na graničnom prelazu Vatin formirala se 29. juna 2021. godine kolona teretnih vozila na izlazu iz Srbije ka susednoj Rumuniji.

Kako javlja Uprava carina, pojedini kamioni čekaju na ulaz u Rumuniju i više od 10 sati, jer je došlo do zastoja u radu informacionog sistema na rumunskoj strani granice.

Usporen rad graničnih službi Rumunije doveo je do formiranja kolone duge nekoliko kilometara, a otežavajuća okolnost je vrlo visoka temperatura za ovo doba godine.

Carina savetuje vozače kamiona koji su planirali da se upute ka Vatinu, da ipak sačekaju, kako bi izbegli čekanje koje bi moglo da potraje i tokom noći, kao i da za svaki slučaj sa sobom ponesu dovoljnu količinu tečnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuta papričica

    29. jun 2021 | 21:23

    A što ne pišete o našoj carini kod Kvantaške pijace u Beogradu 28.06., kada je hiljadu kamiona čekalo iz svih pravaca red za carinu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA