≫ 

Plamen za tili čas progutao autobus Niš-ekspresa, putnici na vrućini sat vremena čekali drugo vozilo

Požar je izbio na zadnjoj gumi i u kratkom se roku proširio na ceo autobus

  • 3
Izgoreo autobus Niš ekspresa Foto: subotica.com

Stravičan požar izbio je na autobusu prevoznika Niš-ekspres jutros oko 9.30 sati, na 63. kilometru autoputa E-75, a vatrena stihija bukvalno je u kratkom roku progutala vozilo.

Kako se vidi na fotografijama sa lica mesta, od autobusa gotovo da nije ostalo ništa.

Plamen je najpre, kako za Telegraf.rs kaže čitateljka, izbio navodno na zadnjoj gumi vozila i za tili čas se proširio na ceo autobus. Iz njega je kuljao gust, crni dim, a na svu sreću, niko od putnika nije povređen, kako su za naš portal potvrdili iz PU Subotica.

Ipak, putnici koji su bili u autobusu, čekali su sat vremena kraj puta, na temperaturama višim od 30 stepeni, novo vozilo koje će doći po njih.

Iz JP "Putevi Srbije" navode da se na autoputu E-75, zbog autobusa koji se zapalio između Malog Iđoša i Bačke Topole, u smeru ka Novom Sadu, saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

- Za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka - navode iz "Puteva".

Video: Goreo autobus kod pumpe na Banjici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar

    30. jun 2021 | 12:03

    Nis ekspres je daleko najgori autoprevoznik u Srbiji, sa gomilom neispravnih autobusa i velikom vecinom vozaca koji ne umeju ni pravac da drze na autoputu. Sramota je sta je ostalo od nekada jake firme.

  • DARKO 100%

    30. jun 2021 | 11:57

    Poslednjih godina neki baksuz tera ovog prevoznika,ili je ljudska nemar i odrzavanje ili nesto drugo,ipak bi reka ljudska nemar i odrzavanje,ocigledno tu debelo nesto skripi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA