≫ 

Prikuplja se novac za prenos tela srpskog di-džeja iz SAD, 25.000 $: "Teški dani za njegove bližnje"

Tragično preminuo na treningu u teretani

  • 18
Igor Garnier Foto: Instagram/igorgarniermusic

Nakon vesti o tragičnoj smrti mladog srpskog di-džeja Igora Garniera, koji je radio i živeo u Americi, pokrenuta je akcija za prikupljanje novca za prenos tela iz SAD i troškove sahrane.

- Bio je inspiracija svakome od nas. Ko god ga je znao, znao je da je bio sjajan umetnik, di-džej, producent, sin i prijatelj. Uvek je druge stavljao ispred sebe, imao je zlatno srce. Voleo je da uči druge i da širi svoje znanje o životu kroz muziku i svoje pesme. Uvek je davao više nego što je imao i nikad nije tražio za uzvrat.

Neočekivano je preminuo 4. jula. Bili bismo zahvalni kada biste nam pomogli da prenesemo njegovo telo i isplatimo troškove sahrane. Ovo su teški dani za njegove bližnje i svaka je pomoć dobrodošla. Sredstva če biti uplaćena njegovoj majci Renati Samardžić, a njen kontakt je +381 64 8922 562.

Hvala svima na doprinosu - napisao je Igor Mijatović.

Cilj je, kako je napisao Igor, prikupiti 25.000 dolara, a do ponoći je prikupljeno 5.510.

Igor Garnier Printscreen/ https://www.gofundme.com/

Poziv za prikupljanje sredstava možete pogledati OVDE.

Podsetimo, Igor je preminuo u 31. godini tokom treninga u Vašingtonu, preneli su mediji.

Mladi umetnik radio je uz jedno od najvećih imena elektronske muzike - Erika Prica. Bio je talentovan muzičar. Sa šest godina počeo je da svira klavir, a pre 16 godina se upoznao sa elektronskom muzikom.

Iza sebe je Igor imao uspešne albume, a jedna od napopularnijih pesama je "Milka Canić", obrada numere "Barbra Streisand" popularnog sastava Dak sos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    6. jul 2021 | 08:16

    Moram da pitam - ima li nekoga da je uspeo tamo preko bare,i za ovoga su pisali da je radio sa poznatim ljudima,a opet se skuplja...!?!

  • Kg

    6. jul 2021 | 08:36

    Koliko vidim svi koji odu tamo da zive i rade nemaju nikakvo osiguranje.skoro je bila vest isto tako nesto skupljalje novca.pa gde ste bre ljudi otisli a da nemate bas nikakvo osiguranje.ovo je teska neodgovornost ili bezobrazluk ili prevara.neka mu je laka zemlja

  • Milan

    6. jul 2021 | 10:03

    Svi ostvarili americki san, slike po drustvenim mrezama a ovamo se skupljaju pare za transport

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA