Premijerka Brnabić obišla saniranu deponiju Stanjevine na reci Lim

Otpad iz Prijepolja privremeno se odvozi na, takođe nesanitarnu, Pribojsku deponiju, do završetka izgradnje transfer stanice Banjica u Novoj Varoši

  • 0

Radovi na sanaciji i rekultivaciji deponije Stanjevine na reci Lim završeni su, a na prostoru nekadašnjeg smetlišta zasađeni su četinari.

Otpad iz Prijepolja privremeno se odvozi na, takođe nesanitarnu, Pribojsku deponiju, do završetka izgradnje transfer stanice Banjica u Novoj Varoši, čiju je izgradnju danas obišla premijerka Ana Brnabić.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ana Brnabić (@anabrnabic)

- Deponija Stanjevine na reci Lim predstavljala je višedecenijski problem, ne samo opštine Prijepolje, već cele Srbije. Ne postoji građanka ili građanin, koji prolazeći magistralnim putem kod Prijepolja, nije video tone đubreta ili je morao da zatvori prozore na svom autu zbog neprijatnih mirisa - rekla je ona prilikom obilaska i poručila da su nadležni svesni ekoloških problema, ne beže od njih već se suočavaju s njima i sistemski ih rešavaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA