≫ 

Da li porodilje u Kraljevu imaju sraman obrok ili kakav treba? Internetom kruže slike, ovo je istina

 ≫ 

- U porodilištu postoji šifarnik dijeta, nisu predviđena nikakva ograničenja u pogledu hranljivih sastojaka, vitamina i minerala. Sve pacijentkinje su nutritivno pokrivene - kažu u Opštoj bolnici "Studenica" za Telegraf.rs

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika samo iskreno
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vera

    02. avgust 2021 | 11:30

    Prica je besmislena, pridaje vaznost jos besmislenijem pisanju porodilje koja je morala da pita osoblje, pre nego okaci posanije, zasto moze da jede samo tu vrstu hrane. Carski rez!

  • Realna

    02. avgust 2021 | 00:12

    Slična slika u svim porodilištima. Ovo što je nutricionista izjavila za hranu deluje nestvarno,jer nijedna porodilja se nije pohvalila takvim menijem u bilo kom porodilištu. U Kruševcu je stanje još gore u pogledu hrane i higijene soba i toaleta za porodilje carskim rezom. Slažem se da hrana treba da bude laganija,upravo zbog carskog reza,ali ono što daju porodiljama stvarno je žalosno. Za ručak posluže nazovi čorbu koja je hladna i bezukusna, a pritom se u njoj nalazi luk,šargarepa,krompir,grašak,boranija i pirinač. Za večeru servirka donese jogurt koji nema za sve porodilje, čak je vruć i pokvaren. I veoma se naljuti kada joj se kaže da je jogurt pokvaren. Mnoge porodilje kažu da je osoblje na prvom i drugom spratu prijatnije i efikasnije u odnosu na ostale spratove, odnosi se na servirke i čistačice.Toalet sa delom za tuširanje koji koriste 10 porodilja iz dve sobe,za nedelju dana nijednom se ne očisti,čak su se stvaraju mušice. Ujutru oko 7 h čistačica prebriše pod u sobi i toaletu domestosom ili nekim sličnim sredstvom,i u sobi taj miris udišu porodilje i bebe, jer bebe donose i pre pola sedam,a neke ostavljaju da u sobi sa majkom prespavaju,tako kada je hladno vreme zbog beba ne smeju da se otvore prozori. Babicama svaka čast, ljubazne su i efikasne,za svaku pohvalu.

  • R O S A R I O C E N T R A L

    01. avgust 2021 | 23:40

    Jele bi voće mango ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA