• 1

Kakvo je stanje na granicama: Automobili čekaju 90 minuta, autobusi 40, najbolje stanje na Gostunu

Gde je gužva, a gde se lakše prolazi

  • 1
Gužva, granični prelaz, Horgoš

Tanjug Printscreen

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na graničnom prelazu Preševo zadržavanje na ulazu i izlazu za putnička motorna vozila je 90 minuta, a za autobuse zadržavanje na ulazu je 40 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila je 120 minuta, a na izlazu 60 minuta. Na Horgošu putnička motorna vozila čekaju 60 minuta, a na Šidu zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila je 90 minuta.

Na Gradini zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 40 minuta, na Gostunu, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 40 minuta, a na ulazu 30 minuta, saopštili su Putevi Srbije.

Na graničnim prelazima Sremska Rača, Špiljani i Kotroman, zadržavanje na ulazu i izlazu za putnička motorna vozila je 40 minuta.

Na naplatnoj stanici Preljina, na naplati, zadržavanje vozila je 30 minuta, saopštili su danas Putevi Srbije.

Na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Od raskrsnice u centru Batajnice do uključenja ulice Katice Opačić na državni put, u smeru ka Novim Banovcima, do 31. jula izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, Beška - Maradik, do 31. avgusta radovi na popravci mosta „Patkine vode“, za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, smer Novi Sad - Beograd, a saobraćaj se odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom, smer Beograd - Novi Sad. .

Šilopaj-Kalimanići, do 31. jula od 7 do 17 časova, radovi na rehabilitaciji uz naizmenično propuštanje vozila.

Strojkovce-Barje, do 24. jula od 7 do 17 časova, radovi na presvlačenju kolovoza asfaltom, uz naizmenično propuštanje vozila.

Auto-put E-75, petlja Pojate - petlja Ražanj, do 30. jula radovi na rekonstrukciji mosta preko Jovanovačke reke. Tokom izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, smer Beograd - Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Video: Velika gužva na graničnom prelazu Horgoš: Ljudi o čekanju na graničnom prelazu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije tačno

    Na Horgošu sinoc od 8 do 1 sam čekao da predjem,autobusi 2-3 sata čekaju

    2
    0

    Podelite komentar

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima