Trojica Karića čestitala rođendan srpskom patrijarhu Porfiriju: Doneli mu i poseban poklon

Snimak podelili na društvenim mrežama

  • 5
Bogoljub Karić Facebook Printscreen/ Bogoljub Karić

U ime porodice Karić, biznismen Bogoljub, njegova braća Zoran i Dragan, imali su čast da lično čestitaju rođendan patrijarhu srpskom Porfiriju. Uručili su mu poklon i poželeli dobro zdravlje, a snimak su podelili na društvenim mrežama.

- Pa, upravo sa vama, mojom velikom porodicom želim da podelimo čast i zadovoljstvo da smo njegovoj svetosti patrijarhu Srpske pravoslavne crkve gospodinu Porfiriju čestitali rođendan. Ta čast, u ime cele naše familije Karić, pripala je meni i mojoj braći, Zoranu i Draganu - napisao je Bogoljub Karić na Fejsbuku ističući da su brojni pratioci deo velike porodice Karić.

- Poželeli smo našem patrijarhu dobro zdravlje, da istraje u svojim ciljevima na dobrobit vernika i svih građana Srbije. Mi smo rasli u multinacionalnoj porodici, živeli smo srećno i sa komšijama katolicima, muslimanima, pravoslavcima, a naša deca danas u celom svetu neguju tradiciju poštovanja prema svim ljudima, poštovanje vere i značaj porodice, što morate priznati je u ovom vremenu jako teško.

Važno je sačuvati tradiciju i u ovom vremenu spojiti nekoliko generacija. Mi smo složni i trudimo se da kroz život steknemo što više prijatelja, jer je to najveće bogastvo. Mladi, bilo koje vere da ste, treba da se volite, poštujete i da budete tolerantni. Svaka vera nas uči da poštujemo svako živo biće na planeti. To je i poruka našeg patrijarha, bez obzira gde smo i ko smo da uvek nađemo onu nit, koja će da nas poveže, a ne udalji i stvara razdor - naveo je ustičući da su svi isti pred Bogom i braća po Bogu.

Poklon koji su Karići odneli patrijarhu Porfiriju za rođendan pogledajte u videu ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neko

    25. jul 2021 | 01:49

    prvo s palmom sad s karicima e moj popo daleko si ti od naseg Pavla mnogo daleko 😞

  • Bakita

    25. jul 2021 | 03:13

    Sve sto dobro cinimo treba da cinimo tajno. U Svetom Pismu pise da ne zna levica sta daje desnica.

  • Daki

    25. jul 2021 | 17:44

    Roker s Moravu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA