≫ 

Na ova 3 prelaza su gužve, i vrućine prave problem: Evo kad je idealno vreme da krenete na put

Kada je reč o radovima na putu, na obilaznici oko Beograda, ispred tunela "Železnik", izvode se radovi na zameni zaštitne ograde, u smeru ka Bubanj Potoku

  • 2
Horgoš, granični prelaz granica turistička sezona Foto: Uprava carina Republike Srbije

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da je jutros u 7.45 časova na graničnim prelazima Gradina, Horgoš i Kelebija bilo dužeg zadržavanja za putnička i teretna vozila, dok na ostalim graničnim prelazima nije bilo dužeg zadržavanja.

Kako navode, na graničnom prelazu Gradina zadržavanje na izlazu za putnička vozila je oko 30 minuta, na graničnom prelazu Horgoš zadržavanje na izlazu za teretna vozila je 90 minuta, a na Kelebiji zadržavanje na izlazu za teretna vozila je 120 minuta, kamioni čekaju 240 minuta.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Kada je reč o radovima na putu, na obilaznici oko Beograda, ispred tunela "Železnik", izvode se radovi na zameni zaštitne ograde, u smeru ka Bubanj Potoku, te je za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija slobodnom saobraćajnom trakom.

Takođe, na auto-putu E-763, Preljina - Ljig, smer ka Preljini obavljaju se radovi na redovnom održavanju u desnoj cevi tunela Brđani.

Za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Zbog vrućina na put kretati ujutru ili popodne

Pred nama je još jedan period koji će obeležiti toplo vreme sa temperaturama u najtoplijem delu dana i preko 35 stepeni i zato se duža putovanja preporučujemo u prepodnevnim satima do 11 časova, kao i posle 17 časova, saopštio je AMS S.

Video: Velika gužva na graničnom prelazu Horgoš: Ljudi o čekanju na graničnom prelazu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA