Kisić Tepavčević: Nova zgrada PIO u Novom Sadu simbol snage države

Naročita pažnja posvećena je prostorijama za medicinsko veštačenje, koje će u potpunosti biti prilagođene osobama sa invaliditetom i osobama sa različitim poremećajima zdravlja

  • 6
Novi Sad, nova zgrada PIO fond

Foto: Ministarstvo za rad/Dušan Škondrić

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević obišla je danas sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem gradilište nove zgrade Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje u Novom Sadu i ocenila da je taj projekat "simbol snage države".

- Velika je sreća i ponos kada vidite koliko se ulaže u državu i koliko se čini sve da se poboljša kvalitet života građana. Ovo velelepno zdanje pokazuje kakav je pristup države kada su u pitanju svi aspekti života i rada građana - istakla je Kisić Tepavčević.

Ona je dodala da je naročita pažnja posvećena prostorijama za medicinsko veštačenje, koje će u potpunosti biti prilagođene osobama sa invaliditetom i osobama sa različitim poremećajima zdravlja.

- Moram da podsetim da je 2012. godine ukupan procenat dotacija iz budžeta za penzije bio skoro 50 odsto, a dočekali smo vreme da u maju i junu nema uopšte dotacija iz budžeta - predočila je Kisić Tepavčević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lele

    31. jul 2021 | 14:02

    Džaba zgrada kad u njoj sede neradnici i neznalice.

  • Kuku

    31. jul 2021 | 13:42

    Majkoo😂😂😂

  • Сале269

    31. jul 2021 | 17:59

    Ма свака вам част. Зато сте од мене направили социјални случај, јер после 40 год стажа примам 17500 пензије.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA