≫ 

Nezgoda na auto-putu Beograd-Niš: Vozilu pri brzini 120 na sat pukla guma, naleteo džip pa mercedes

Automobil je najpre udario u levu zaštitnu ogradu, a potom se okrenuo i na njega je naleteo džip nemačke registracije i oba vozila su završila pored puta

  • 1
Hitna pomoć, ilustracija

Foto: Nikola Tomić

Jedna osoba lakše je danas povređena u saobraćajnoj nezgodi na autoputu Beograd - Niš u mestu Bagrdan, kod Jagodine, kada je automobilu beogradskih tablica koji se kretao u pravcu ka Nišu pukla prednja guma.

Na autoputu nešto pre Jagodine, oko 13.30 sati, prema rečima vozača automobila koji je izazvao nezgodu, njemu je pri brzini od 120 km na sat pukla desna prednja guma, nakon čega je izgubio kontrolu nad vozilom, prenosi Tanjug.

Automobil je najpre udario u levu zaštitnu ogradu, a potom se okrenuo i na njega je naleteo džip nemačke registracije i oba vozila su završila pored puta. U džip je tom prilikom udario i mercedes britanskih registarskih oznaka.

- Sve se odigralo dosta brzo i sva sreća je da imam samo lakše povrede glave - rekao je vozač, stariji muškarac iz Obrenovca koji nije želeo da se predstavi.

Policija je vrlo brzo izašla na uviđaj i na tom delu autoputa saobraćaj se trenutno odvija samo levom, preticajnom trakom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    3. avgust 2021 | 16:28

    Срећа па су држали одстојање иначе ко зна шта би се све десило !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA