≫ 

Kod Negotina izgorela tri autobusa jednog prevoznika: Vlasnik sumnja da je požar podmetnut

Evidentirana je ogromna materijalna šteta

  • 0
negotin, autobus, požar Foto: Goran Nikolić

U krugu preduzeća "Nikolić prevoz"“ u Samarinovcu kod Negotina izbio je požar u kojem su u potpunosti izgorela tri autobusa.

Požar je, pretpostavlja se, izbio rano jutros oko 2 sata i 30 minuta na jednom od autobusa. Zbog vetra koji je u tom trenutku duvao proširio se i na ostala dva, od kojih je jedan, najnovije tehnologije, nabavljen nedavno, prenosi ngportal.rs.

Vlasnik ovog autoprevozničkog preduzeća, Goran Nikolić potvrdio je "Telegrafu" da se incident dogodio, navodeći da su pokušali odmah nakon što su primetili požar da reaguju vatrogasnim aparatima da ugase vatru, ali zbog vetra nije bilo moguće.

- Najverovatnije je bačeno nešto na jedan autobus, a kako je vetar duvao, vatra od njega se dalje proširila. Sumnjamo da su to uradili ovi što voze "divlje" kombije, koji nemaju svoje linije. Mi se već neko vreme jurimo sa tim, a nikako da se reši do kraja. Ne znam šta da kažem, žalosno je to - objašnjava Nikolić.

Kako kaže, ovo nije prvi put da se ovako nešto dešava.

- Ovo nije prvi slučaj. U aprilu su nam izlomljena neka stakla, pre desetak godina su nam zapalili neki autobus. 

U gašenju požara odmah po dojavi, oko tri časa, došli su i pripadnici Vatrogasno spasilačkog odeljenja u Negotinu sa dva vozila, kao i vatrogasci sa Hidroelektrane "Đerdap dva", takođe, sa dva vozila, pa je vatra ugašena.

U toku je uviđaj koji bi trebalo da pokaže kako je došlo do požara.

Već sada je evidentno da je materijalna šteta ogromna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA