≫ 

Sprema se veliki vašar u Jagodini: Nedelju dana zabave, dobre klope i šopinga pod šatorima

Očekuje se velili broj posetilaca

  • 10
Pantelejmonski vašar u Jagodini Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Sutra u Jagodini počinje veliki Pantelejmonski vašar. Praznik Svetog Pantelejmona u Jagodini se svake godine obeležava uz vašar.

- Vašar se kod nas održava decenijama unazad, mnogo pre nego je izgrađen Turistički kompleks tako da mesto održavanja vašara nismo menjali. Vašari su veoma značajni za sve one koji se bave starim zanatima jer to je jedan od najboljih načina da oni izlože svoje proizvode. Tu su i oni koji proizvode hranu jer na vašarima uvek može dobro da se pojede neka mekika ili pljeskavica - kaže Zoran Gligorijević, sportski direktor Sportskog saveza Jasa i predstavnik lokalne samouprave, a prenosi Infocentrala.

Očekuje se velili broj posetilaca.

- Glavni dan jeste ponedeljak ali vašar već traje polako od subote. Broj ljudi koji poseti Pantelejmonski vašar je uvek ogroman i očekujemo da će i 10.000 ljud prodefilovati ovim mestom. Biće tu i dobre muzike, zabave - dodaje Gligorijević.

Meteorolozi za ponedeljak najavljuju lepo vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    9. avgust 2021 | 03:38

    znaci ipak je Nestorovic bio u pravu...shopingujte ljudi

  • Zare

    9. avgust 2021 | 06:43

    Pozivnice za, korona krizni štab, su poslate?

  • Aca

    9. avgust 2021 | 06:23

    Znači na Egzitu u Novom Sadu i u Jagodini na vašaru nema korone samo kad treba da se organizuje Sabor u Gužvi e tad i tu ima korone.Jel to naredio krizni štab?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA