Snimak požara u Topoli: Gust, crn dim se nadvio nad gradom, gori 80 ari

Meštani strahuju da se požar ne proširi

  • 0

U opštini Topola u naselju Torovi, posle 16 časova došlo je do požara na gradskoj deponiji gde se odlaže komunalni otpad. Prema rečima direktorke JKSP Topola Tanje Cvetković, požar je za sada pod kontrolom i sve vatrogasne ekipe su na terenu.

- Već 40 minuta gase požar tri cisterne, jedina dobra stvar je što je požar sa gornje strane deponije iznad reciklažnog centra tako da vatrogasci mogu da priđu dovoljno blizu da lakše intervenišu. Uskoro kreće i buldožer da preseče da se ne širi dalje, za sada je pod kontrolom i svo ljudstvo je na terenu - rekla je za TopPres direktorka JKSP Topola Tanja Cvetković.

Prema rečima Nikole Lazarevića, komandira vatrogasno spasilačke ekipe Topola, na gašenju požara učestvuju dva vozila i četiri vatrogasca kao i dva vozila JKSP Topola koja rade na nasipanju zemlje kako bi se sprečilo dalje širenje požara. Požar je zahvatio oko 80 ari deponije i brzom intervencijom vatrogasaca stavljen je pod kontrolu.

Tačan uzrok požara još uvek nije poznat.

Inače, nedaleko od same deponije je čitavo naselje Torovi gde ima dosta kuća, zbog čega meštani strahuju da se požar ne proširi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA