≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za četvrtak, 19. avgust 2021. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 12
Naslovne strane, naslovnice, naslovna strana novina novine naslovnica Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za četvrtak, 19. avgust 2021. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS

    18. avgust 2021 | 22:44

    Nije mi jasno da izraelski list moze da kaze da je u Jasenovcu pobijeno 2.500 Srba. Kako bi izgledalo da mi kazemo da je Ausvic izmisljotina. Moj obraz, moja cast, moja savest meni nikada ne bih dozvolili da tako kazem. Ja pamtim '99 godinu kada smo bombardovani. Ja od Izraela nikad nisam cula da su osudili bombardovanje Srbije. Ako gresim, ja im se unapred izvinjavam. Ceo svet da je cutao, oni su morali to osuditi jer je njihov narod pretrpeo pakao. Ja osudjujem bombardovanje bilo kog naroda na svetu. Ja znam pokojnu Klaru Mandic, jevrejsko dete koje su Srbi spasli '41,iskolovali je, bila je stomatolog. Da je samo Klara Mandic spasena, bilo bi za pohvalu, ali Srbi su na stotine i stotine Klara spasli. Zar se tako za dobro vraca. Sramota.

  • Mrki

    18. avgust 2021 | 21:22

    Za neizdati fiskalni racun inspekcije zatvaraju radnje po nekoliko meseci uz debelu kaznu. Istovetan zakon primeniti na ljude iz "Grand-a". Kakav stos muzicara sviraju i pevaju na proslavama i prijave po nekoliko sati(rezijskih) rada ,sat nekoliko stotina dinara i na tp PDV. A prihod u hiljadama evra. Guli sirotinju dkle god moze da trpi i cuti!

  • Mihailović

    18. avgust 2021 | 21:23

    Nato pomagao u proterivanju preko pola miliona Srba iz Hrvatske i sa Kosova i SVI šuteli kao da se ništa ne dešava,čisti fašizam u evropi i od NATO... I sada traže nešto od Srba...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA