REŠENE RODITELJSKE MUKE OKO UDŽBENIKA: Spremite se još lakše za početak škole!

Roditelji koji su se odlučili da ove godine knjige za školu poruče onlajn uverili su se u mnoge prednosti ovakvog načina kupovine nad tradicionalnim načinima nabavke udžbenika

  • 5
Knjižara majka ćerka dete polazak u školu škola pribor Foto: Shutterstock

Uz svaku kupovinu preko sajta www.eknjizara.rs ove godine dobijate poklon i to nije jedini razlog zašto je najlakše udžbenike nabaviti preko interneta.

Prodaja preko interneta raste iz godine u godinu, a kupci tvrde da je kupovina u elektronskim prodavnicama jeftinija, budući da prodavci nude najpovoljnije uslove kako bi se istakli među konkurencijom. Ni kupovinu školskih knjiga nije zaobišao takav trend, pa sve veći broj roditelja bira onlajn kupovinu kao najlakši način za nabavku udžbenika.

Zašto je najlakše udžbenike kupiti u eKnjižari?

Veoma preglednu i raznovrsnu ponudu udžbenika možete pronaći na sajtu www.eknjizara.rs. Ova internet knjižara omogućava vam da samo u nekoliko klikova poručite sve potrebne knjige za školu. Važno je pomenuti da na taj način štedite svoje vreme, jer kupujete sigurno i bezbedno, iz udobnosti svog doma, a knjige su u roku od 2 do 5 dana već na vašoj adresi.

Navešćemo još neke prednosti kupovine preko ovog sajta:

1. Udžbenike svih izdavača sada kupujete na jednom mestu. To štedi vaše vreme, koje biste u suprotnom morali da potrošite na obilazak različitih knjižara.

2. Garantovana vam je brza isporuka u roku od samo nekoliko dana, a uz svaku kupovinu dobijate poklon torbu za svoje dete.

3. Dostava je besplatna, ne plaćate nikakve dodatne troškove.

4. Imate na raspolaganju više načina plaćanja – karticom na sajtu ili pouzećem prilikom isporuke. Posebna pogodnost čeka sve korisnike Banca Intesa platnih kartica u vidu plaćanja do 6 rata bez kamate.

Pored navedenih pogodnosti, sigurni ste da kupujete aktuelna i odobrena izdanja. Pošto na sajtu kupujete nove udžbenike, važno je istaći da uz nova izdanja za osnovnu školu dobijate kodove za digitalne udžbenike i njih u tom slučaju ne morate dodatno da kupujete.

eKnjizara Foto: Promo

Zadovoljni roditelji i ove godine kupuju školske knjige u eKnjižari

Roditelji koju su isprobali kupovinu u eKnjižari ne kriju svoje oduševljenje. Poklon koji se dobija uz kupovinu ocenjuju kao lep dodatak i odličan znak brige o kupcima. Brza isporuka na kućnu adresu je nešto što takođe ističu kao značajno i slažu se da je ovaj način kupovine veoma jednostavan.

„Nisam ranije u tolikoj meri kupovala onlajn, ali okolnosti su se promenile. Prošle godine smo prvi put ovako poručili udžbenike, pa smo videli da ne postoji lakši način za kupovinu knjiga. I tada je u avgustu bila besplatna dostava, a ove godine nas je prijatno iznenadio poklon koji smo dobili uz svoju porudžbinu. Spremili smo se i čekamo početak škole”, navodi Bojana iz Beograda.

Osim udžbenika za osnovnu i srednju školu različitih izdavača (Novi Logos, Bigz školstvo, Zavod za udžbenike, Klett, Eduka, Freska, Data Status…), u eKnjižari ćete pronaći i dodatna izdanja: komplete lektira, zbirke zadataka, edukativne knjige za decu, izdanja za predškolce, romane za tinejdžere, beletristiku.

Posetite www.eknjizara.rs i spremite svoje dete za početak nove školske godine!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    31. avgust 2021 | 10:48

    U Srbiji je sve na rate strasno koja je kupovna moc ljudi...

  • Nels

    31. avgust 2021 | 16:05

    Za jedno dete 17000din za drugo jos toliko, 34000 tj cela plata! Lakse se pripremim samo lekicima za smirenje!!!!

  • Filip

    31. avgust 2021 | 14:57

    Knjige kostaju kao letovanje…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA