≫ 

Naoružajte se strpljenjem: Na Batrovcima i Šidu vozila čekaju 3 sata, na Kelebiji nije bolje

Saobraćaj će se odvijati voznim trakama

  • 0
Granični prelaz Gradina, carinaputovanje, putovanja, granica, gužva Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Na auto-putu E-75, na delu između petlje Grdelica i petlje Predejane planirani su radovi na pregledu sistema tunelske opreme u tunelu Predejane i oni će se odvijati od 1. septembra u 7 sati do 7. septembra do 9 časova, a za saobraćaj će biti zatvorene preticajne trake u obe cevi tunela Predejane.

Saobraćaj će se odvijati voznim trakama, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Od 7. septembra u 7 do 10. do 24 sata, radovi će se odvijati u obe cevi tunela Predejane. Tada će biti zatvorene vozne trake, dok će se saobraćaj odvijati preticajnim saobraćajnim trakama.

Na autoputu između petlje Predejane i petlje Vladičin Han , u tunelu Manajle planirani su takođe radovi na pregledu sistema tunelske opreme i to od 1. septembra od 12 do 6. septembra do 9 časova, te cge zbog toga biti zatvorene vozne trake u obe cevi tunela Manajle, dok će se saobraćaj odvijati preticajnim trakama.

Od 6. septembra od 12 do 10. septembra do 24 sata radovi će se odvijati u obe cevi tunela Manajle a za saobraćaj će biti zatvorene preticajne trake. Vozila će saobraćati voznim saobraćajnim trakama.

Na deonici Beranovac - Goč, Kamenica-Šošanica 2. septembra od 9 do 19 časova biće obustavljen saobraćaj zbog miniranja. Alternativni putni pravac - Vrnjačka Banja.

Na autoputu E-75, na deoncii Bubanj Potok - petlja Tranšped, u smeru ka Nišu do 1. novembra odvijaju se radovi radovi na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom Bubanj Potok. Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnim trakama oba smera, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom trakom. Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj sa Obilaznice Beograda, u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.

Putevi Srbije mole učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17.05 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 90 minuta, a na Kelebiji 120 minuta.

Putnička vozila čekaju na prelazu Preševo prilikom ulaska u zemlju 60 minuta, na prelazu Gostun 50 minuta, a na prelazu Šipljani 40 minuta i na ulasku i na izlasku iz zemlje.

Na graničnom prelazu Kotroman, na ulazu, putnička vozila čekaju 45 minuta, na Batrovcima i Šidu, prilikom izlaska 180 minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA