≫ 

Kako je moguće da za ove momke nema zainteresovanih žena: U očaju, nadi i žudnji postavljaju oglase

Jedna grupa ovih oglasa čine "primamljive" ponude gastarbajtera

  • 8
Momak depresija tuga očaj muškarac očajan depresivan tužan Foto: Pixabay

Može li ljubav da se nađe preko jednog oglasa? Ovaj vid upoznavanja toliko je, zapravo, popularan, da su se u posredovanje uključile i brojne agencije.

Kako je moguće da srodnu dušu muškarci ne mogu da nađu "uživo", već moraju da pišu lične oglase. Da li su dame baš tako probirljive, ili je u pitanju nešto drugo.

Jedna grupa ovih oglasa čine "primamljive" ponude gastarbajtera. Dakle, brak koji bi bio gotovo iz interesa, Oni, navodno, traže ljubav, ali telefon koji ostavljaju često je agencijski. Da li je to samo mamac?

- Muškarac od 45 godina traži partnerku za ozbiljnu vezu i stvaranje porodice u Srbije. Ja živim u Nemačkoj i radim tamo. Važno mi je da upoznam jednu srodnu dušu koja ima istu želju kao ja. Poželjno bi bilo da ta osoba nema više od 38 god, i zna da vodi računa o sebi - glasi jedan od ličnih oglasa...

- Četrdesetdevetogodišnji muškarac, sa stalnim boravkom u Švedskoj, želi da upozna iskrenu žensku osobu do 40 godina bez obaveza, radi zajedničkog života u spomenutoj zemlji. Prednost imaju isključivo nepušači. Zainteresovane devojke/dame.

- Majk, 36 godina (17. avgust 1985). Ima dvojno državljanstvo: italijansko i kanadsko. Živi u iznajmljenom stanu U blizini Vancouver Richmond British Columbia. Nije oženjen, bez dece. Strani jezici: engleski, italijanski. Radi u oblasti IT prodaje. Visina 176 težina 73. Finansijska situacija je nešto iznad proseka, nije bogat čovek. Traži devojku do 35 godina, bez dece sa znanjem engleskog jezika.

Ima, ipak, i onih koji baš traže podršku, pre svega materijalnu.

- Ima li neka gospođa do 62 godine, sa malo jačim primanjima? Ona nama svoja primanja, ja njoj sebe, auto, i kuću u lično vlasništvo, nedaleko od Novog Sada. Za ostalo, molim obratiti se na Viber ili WhatsApp... Hvala! Gay i ostali, molim zaobiđite!

Bračne ponude preovlađuju, ali ima i onih koji traže samo "druženje" ili zajedničko putovanje.

- Muškarac pristojnog izgleda, 48 godina, razveden (nisam oženjen, niti u vezi), živim u Grockoj, sa stanom u Beogradu, diplomirani mašinski inženjer, materijalno i stambeno situiran, iskren, jako maštovit, otvoren za nove predloge veoma zainteresovan za stvaranje porodice u mirnom i prijatnom ambijentu želim da upoznam pozitivnu, iskrenu damu radi ozbiljne veze i braka. Za početak kontakt viber, telefon ili mejl. Hvala svima na izdvojenom vremenu.

- Muškarac pristojan, 49 godina, diplomirani elektroinženjer, završio ETF u Beogradu, traži žensku osobu radi zajedničkog putovanja ili letovanja. Prednost imaju osobe oko 35 godina. Ne pušim i ne pijem. Volim sport, muziku, ples. Volim prirodu. Posvećen sam zdravom životu pre svega.

- Muškarac iz Čačka, 78. godište, traži žensku osobu radi veze i braka. Molim osobe koje nisu iz Čačka da me ne kontaktiraju.

Priča jednog Aleksandra, pak, pokazuje koliko je teško naći srodnu dušu i koliko je teško kada u određene godine i sa određemim problemima ostanete sami.

- Ja sam Aleksandar, imam 49 godina. Živim u Beogradu. Razveden sam i imam 2 sina koja su kod majke. 27 godina bolujem od multiple skleroze iako sam 25 godina proveo u radnom odnosu. U penziji sam i živim sam. Do pre godinu dana sam bio u vezi koja je trajala 3 godine i rastali smo se ne mojom krivicom. Voleo bih da nađem ženu koja je čak i u manjoj meri bolesnija od mene. Iako živim sam u svom stanu. Znam da volim i fali mi ljubav. Telefon neću da objavljujem jer sam imao probleme. Zato bih vas zamolio da se javljaju samo ozbiljne osobe. Drage dame javite mi se na mail pa bismo se sve dogovorili.

Ima i onih starijih, koji se ne libe da budu čak ni probirljivi. jedan šarmantan profesor tačno zna šta želi.

- Kosmopolitskih nazora, vedre i senzualne prirode, bez problema i obaveza, rekreira se sportom i fotografijom, 83 god. 171/75, nudi ugodan, otvoren i kultivisan odnos, fakultetski obrazovanoj Beograđanki vitkog stasa, koja kao i on voli radost bliskosti, igru, maštu, slikanje, slobodno ispoljavanje i ispunjenost duha, čula i osećanja. No profits.

- Veoma šarmantan i situiran Beograđanin, VSS, 55 god, 183/98kg, želi da usreći lepu i kulturnu damu do 45 god, isključivo iz Beograda, koja želi normalnu vezu, opuštene prijatne izlazake i lepa putovanja.

Video: Ako osvojite srce nekog od ovih šest horoskopskih znakova - voleće vas zauvek

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    31. oktobar 2021 | 19:10

    "Žene nisu ništa postigle. Nekada su bile neravnopravne sa pravim muškarcima. A sada su ravnopravne sa nikakvim.” Duško Radović ·

  • Toni

    31. oktobar 2021 | 19:11

    Neka neko da oglas da traži neku kojoj će omogućiti da može da troši 100 € dnevno da vidiš kako će se javljati , inače bolje im je da ne traže sad u 50 g djavola šta će im žene ? Da ih truju da bi nasledile imetak

  • Zena me bije

    31. oktobar 2021 | 19:03

    Svaki dan i svi mi se smeju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA