Prva tarifa za rasterećeniji kućni budžet i svet kakav želimo za decu

Deca uveliko znaju ono što roditelji u Srbiji još uvek uče – život protkan savremenim tehnologijama nije budućnost već naša sadašnjost

  • 3
a1 srbija Foto: Privatna arhiva A1 Srbija

Sa početkom nove školske godine dolaze i nove tarife u A1, a koji je sadržaj i koje su pogodnosti, razgovarali smo sa glavnim direktorom za transformaciju A1 Srbija i A1 Slovenija, Đorđem Vuksanovićem.

  • Od dolaska na srpsko tržište brend A1 ne prestaje da nas iznenađuje inovacijama u ponudi, a od ovog septembra one obuhvataju i Prvu tarifu namenjenu roditeljima. O čemu je reč?

- Poznato je da polazak, odnosno povratak u školske klupe, donosi nove izazove, brojna pitanja, a roditeljima i neminovni udar na kućni budžet. Zato smo kao odgovor na potrebe savremenih roditelja i njihovih školaraca lansirali Prvu tarifu, uz dodatnu povoljnost 100% popusta na pretplatu u prvih šest meseci ugovorne obaveze. Uz neograničene minute u A1 mreži, ona obuhvata i 100 minuta ka ostalim mrežama, 100 SMS poruka i 2GB interneta, čime roditelji mogu da budu u kontaktu sa đacima u svakom trenutku. Znajući koliko je danas važna fleksibilnost zbog mogućnosti prelaska na online nastavu, ovim tarifnim paketom obezbedili smo i neograničeno korišćenje Viber aplikacije.

  • Zanimljiva je i veza između ove tarifne ponude sa širom društvenom inicijativom – Svet kakav želiš – koju je A1 pokrenuo ranije ove godine. Šta u tom kontekstu donosi Prva tarifa?

- Program Svet kakav želiš pokrenuli smo sa ciljem da podržimo pozitivne tehnološke promene i modernizaciju važnih društvenih oblasti, kao što su obrazovanje, javno zdravlje i ekologija. Povratak u školu smo prepoznali kao pravi momenat da podržimo dobre projektne ideje u pomenutim oblastima koje su usmerene ka deci, odnosno treba da doprinesu kreiranju sveta kakav želimo da u njemu žive. Ideja je bila da damo svoj pun doprinos i podstaknemo roditelje da budu deo zajedničke akcije, tako što će A1 Srbija za svaki sklopljen ugovor za Prvu tarifu tokom promotivnog perioda izdvajati iznos jedne mesečne pretplate za realizaciju izabranih projekata. Uskoro ćemo javnosti predstaviti projekte u čijoj selekciji su učestvovali eminentni stručnjaci i veoma smo uzbuđeni zbog svega što nas čeka tokom ove jedinstvene inicijative.

  • A1 je i ranije podržavao roditelje u Srbiji na različite načine. Šta možemo očekivati u budućnosti?

- Deca uveliko znaju ono što roditelji u Srbiji još uvek uče – život protkan savremenim tehnologijama nije budućnost već naša sadašnjost. Svesni smo da im je na putu savladavanja novih komunikacionih alata i navika svoje dece potrebna podrška. Na našem portalu Bezbedni klinci, roditelji mogu dobiti odgovore na najčešća pitanja i dileme koje se tiču savremene komunikacije sa decom, njihove bezbednosti na internetu, kao i druge savete vodećih stručnjaka za dečju psihologiju i digitalne komunikacije. Nastavićemo da i u budućnosti podržavamo kvalitetniju i otvoreniju komunikaciju između svih generacija i jednaku uključenost najstarijih i najmlađih u aktuelne tokove, nudeći svoja ekspertska tehnološka znanja i internacionalna iskustva. Društvo u kakvom želimo da živimo, jeste ono koje stvaramo zajedno.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bule

    7. septembar 2021 | 13:28

    Najbolja mreza.

  • Filip

    7. septembar 2021 | 13:17

    Socijalna mreza.. Slab domet mreze..

  • Mikiii

    7. septembar 2021 | 19:10

    A ako kasnis jedan mesec sa placanjem odma prete izvrsiteljima. Svima se desi da u nekom trenutku ne mogu da plate racun ali ne ide da se preti izvrsiteljima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA