≫ 

Pronađena Jovana iz Brusa: Brat je čekao na stanici u Beogradu, ali ona nije stigla

Mlada studentkinja, brucoš na Saobraćajnom Fakultetu Univerziteta u Beogradu, rano juče ujutro je krenula za Beograd, u kojem je na glavnoj autobuskoj stanici trebalo da je dočeka brat

  • 45
Jovana Miličević Foto: Privatna arhiva

Jovana Miličević (19) iz Brusa koja je nestala juče u Beogradu, potvrđeno je za Telegraf.rs u Policijskoj upravi Kruševac. Kako nam je rečeno, Jovana je pronađena u Beogradu. 

Prijatelji porodice su nam rekli da je ona kod kuće i da je dobro.

Mlada studentkinja, brucoš na Saobraćajnom Fakultetu Univerziteta u Beogradu, rano juče ujutro je krenula za Beograd. Na glavnoj autobuskoj stanici trebalo je da je dočeka brat.

Kako je majka ispričala za Telegraf.rs na BAS-u ju je čekao mlađi brat, učenik četvrtog razreda srednje škole. Kada se nije pojavila, tražio ju je na Autokomandi. Upravo tu, rekao je vozač roditeljima nestale Jovane, ona je izašla iz autobusa.

- Dete je jutros u pet otišlo za Beograd iz Brusa i trebalo je da se nađe sa bratom na glavnoj autobuskoj stanici. Od Brusa do Beograda ima četiri sata. Vozač kaže da je na Autokomandi sišla. Trebalo je da ode do Saobraćajnog fakulteta da uzme potvrdu da je redovan student.

Brat ju je tražio na fakultetu, da dobije informaciju da li je slučajno podigla potvrdu, ali rekli su mu da nije. Čekao ju je na autobuskoj stanici, a kad je došao autobus, ona nije bila u njemu. Onda je išao na Autokomandu i nije je ni tamo našao - objašnjava šta se sve desilo od trenutka nestanka.

Dalje navodi da su dobili dve dojave da je viđena - u Vojislava Ilića i na Bežanijskoj kosi.

- Imamo informaciju da je oko 10 sati viđena u Vojislava Ilića, a oko 16.30 na Bežanijskoj kosi u pravcu za Surčin - kaže nam dodajući da ju je videla školska drugarica: - Videli su je iz autobusa. Delovala im je zabrinuto.

Majka je rekla i da Jovana ne poznaje Beograd, te da je moguće da se izgubila. Ističe i da nemaju rođake kod kojih bi mogla da ode, kao i da joj je pasoš ostao kod kuće.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    15. septembar 2021 | 09:38

    U doba tehnologije, da ljudi ne mogu jedno drugo da zovu na mobilni i kazu e sisla sam iz busa, cekam te tu i tu i gotovo

  • Распучин

    15. septembar 2021 | 09:11

    Да ли је могуће да нема мобилни телефон?!

  • notorious

    15. septembar 2021 | 09:37

    Dete, a brucoš?! Kuda ova zemlja ide i ko će da je vodi u budućnosti? Napravili smo nesposobnjakoviće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA