≫ 

Drama u Kragujevcu: Pacijent potegao mačetu na ekipu Hitne pomoći, zatvorio se i preti samoubistvom

Policija je na mestu incidenta

  • 3
Hitna pomoć, ilustracija Foto: Nikola Tomić

Ekipa kragujevačke Hitne pomoći napadnuta je jutros u naselju Ždraljica, pošto je na njih pacijent potegao mačetu, a potom se zabarikadirao u svojoj kući i preti samoubistvom, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Kako je rekla direktorka Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Gordana Đokić, oko 8.45 su primili poziv stanovnika tog naselja da u obližnjem dvorištu leži čovek bez svesti.

- Ispred kuće je pregovarački tim. On je u svojoj kući, zabarikadiran, drama još traje. Sreća je da su članovi naše ekipe uspeli da pobegnu - rekla je direktorka za Telegraf.rs.

- Niko nije povređen na sreću. Mi smo primili poziv za osobu bez svesti. Niko nije očekivao da će ovako nešto da se desi. Nažalost, ovo je naša svakodnevica. Pošto je Hitna pomoć počela da ga oporavlja, on je skočio na njih i potegao mačetu. Članovi ekipe su uspeli da pobegnu iz kuće bez povreda, a pacijent se zatim zabarikadirao i preti da će da se ubije - dodala je za Betu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA