≫ 

Nova odluka: I prvaci će ići na onlajn i kombinovanu nastavu, ovo su 2 slučaja kada ostaju kod kuće

 ≫ 

Kako su Telegrafu potvrdili u Ministarstvu, nove mere odnose se na sve razrede

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Kaja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ezra

    22. septembar 2021 | 14:02

    A da decu posaljemo na stadione, hale i sale za svadbe u krstenja jedino tamo nema zaraze

  • Koks

    22. septembar 2021 | 13:00

    S početka ovih događanja,činilo se da su deca pošteđena,međutim vremenom je sve više jasno da toga neće biti i da deca odjednom predstavljaju opasnost za širenje ovog misterioznog virusa,koga ne može niko da uhvati ni za glavu,ni za rep.Deca odlaze u školu, ne samo da bi učila,već i da bi stekla veštine socijalizacije i života u kolektivu,tj.da bi interakcijom sa vršnjacima mogla zdravo i pravilno da odrastaju i upoznaju svet.Sada im je sve uskraćeno i ispreturano,pa izgleda kao da se to nikoga odjednom ne tiče,sem roditelja čiji životi su takođe zapleteni ograničenjima,obavezama i strahovima.Kakvo društvo i život treba da iznedre sva ova nova pravila,zabrane,dozvole.Izgleda da treba očekivati dozvolu ili instrukciju za sve segmente života,i to na dnevnom nivou.To prerasta u nehumanost i promenu celokupnog ljudskog ponašanja.

  • Bačvan

    22. septembar 2021 | 12:51

    Znaci nema skole već gledanje rts-a? A ko ce da mi cuva decu? Moram dati otkaz da bi cuvao decu jer nemam ih kome ostaviti a jos nisu dovoljno velika sama da budu kući. Jedini izvor prihoda da bacim da bi dete nesto naucilo gledajući rts... Uzeo kredit da bi deci platio knjige, spremio garderobu i ostalo a pri tome jos i kiriju da platim. Pa dobro, neka me isteraju na ulicu kad ne platim kiriju, neka banka salje izvrsitelje zbog kredita nema veze, bitno je da mi deca znaju kako se sabira sa jabukama. I da, sutra ce da mi posalju socijalne radnike da mi oduzmu decu jer nemaju uslova za zivot... Ili da pitam ovog ministra za savet,deluje mi kao "razuman"covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA