U toku je potraga na Kosovu: Devojčica (13) nestala pre 7 dana, sumnja se da ju je oteo muškarac

Policija je saopštila da je "intervjuisano nekoliko ljudi, proverene su neke sumnjive lokacije", ali do sada nisu pronađeni ni žrtva ni osumnjičeni

  • 1
Nestali Djakovica Foto: Facebook/Kosovo Police

Trinaestogodišnja Egzona Fetaj iz đakovačkog sela Janoš vodi se kao nestala od 23. septembra. Nedelju dana kasnije, policija je građanima uputila zahtev za saradnju, tražeći pomoć pri otkrivanju njene i lokacije.

Za žrtvu, rođenu 2008. godine, veruje se da se nalazi u društvu osumnjičenog Egzona Krasnićija (31) iz sela Trebovci, koji se sumnjiči za otmicu.

"Porodica je 23. septembra u 21 sat u policijskoj stanici u Đakovici prijavila nestanak devojčice. Policija u Đakovici sprovodi intenzivnu istragu kako bi identifikovala lokaciju i pronašla obe osobe, ali s tim u vezi traži pomoć građana za dodatne informacije", navedeno je u saopštenju policije.

Slučaj je prebačen na istragu u Regionalni istražni sektor. Policija je saopštila da je "intervjuisano nekoliko ljudi, proverene su neke sumnjive lokacije", ali do sada nisu pronađeni ni žrtva ni osumnjičeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA