≫ 

Čovek presreo decu na putu do škole u Smederevskoj Palanci: Pričao im gadosti i jezivo pretio

Ceo slučaj je, navodno, prijavljen policiji koja je počinioca ovog dela privela

  • 2

U Smederevskoj Palanci dogodio se incident, kada je đacima na putu do škole prišla nepoznata osoba i uputila im gomilu pogrdnih i nepristojnih reči.

Kako piše Palanka danas, majka, čija je ćerka bila u ovoj grupi dece, objasnila je da se sve dogodilo oko 12:30 sati, prošlog petka, kada im je na putu do škole prišlo nepoznato lice i započelo konverzaciju.

- Nepoznati čovek obratio se deci pričavši svakakve gadosti pozivajući ih da krenu sa njim. Inače, deca su uzrasta od osam do 10 godina. Veoma su se uplašila i htela da ga ignorišu. Međutim, čovek je bio uporan. Prišao je jednoj od devojčica i šaputao joj ružne i neprimerene reči, uz pretnju da ako ne krenu sa njim da će ih sve ubiti autom - navela je žena.

Deca su se uplašila i stajala na trotoaru neko vreme, dok nisu videla poznatu osobu sa kojom su nastavili put ka školi. Čovek je, navodno, prešao ulicu i rukama je gestikulirao da deca pođu za njim, ali videvši da je sa njima odrasla osoba, nastavio je dalje.

Kako se dalje navodi, ceo slučaj je prijavljen policiji koja je počinioca ovog dela privela.

- Ovim bih želela da skrenem pažnju svim roditeljima da pričaju sa svojom decom kako da postupe u situacijama kada im se na ulici obrati nepoznata osoba. Takođe apelujem na celokupnu javnosti da obrati pažnju na ljude oko sebe i da, ako primete ovakve događaje, odmah reaguju i prijave policiji. Deca su bila preplašena i ovo će sigurno ostaviti trag - dodala je ona.

Na kraju, preplašena deca nisu imala hrabrosti da pozovu pomoć odmah, ali čim su stigli u školu ispričali su učiteljici koja je o slučaju obavestila direktora.

Video: Dete nije htelo da spava vaspitačica joj sela na glavu: Snimak monstruoznog smirivanja u vrtiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snežana

    6. oktobar 2021 | 01:37

    Morate da obučite decu da kad god se nađu u situaciji takvoj ili sličnoj da znaju da smeju i trebaju da viču što jače mogu. Da gledaju da idu u grupi. Da nikada ne ispune zahtev nepoznate osobe, makar ona bila i mlada i simpatična, ženskog pola itd. I da trče kolko ih noge nose do prvog raskršća ili mesta s ljudima.

  • Kaja

    6. oktobar 2021 | 09:12

    Dajte ga u ruke roditeljima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA