≫ 

Sahrana trudnice (20) iz Knjaževca u petak: Na umrlici među ožalošćenima i verenik nesrećne devojke

Bila je u četvrtom mesecu blizanačke trudnoće, a u niški Klinički centar je primljena pre četiri dana u teškom opštem stanju

  • 15
trudnica Jovana Petrović Knjaževac korona Foto: Knjaževačke Vesti

Trudnica J.P. (20), koja je preminula sinoć u UKC Niš od posledica virusa korona, biće sahranjena u petak na Istočnom groblju u Knjaževcu.

Bila je u četvrtom mesecu blizanačke trudnoće, a u niški Klinički centar je primljena pre četiri dana u teškom opštem stanju.

- Trudnica iz Knjaževca stara 20 godina u četvrtom mesecu trudnoće, blizanačka trudnoća, nevakcinisana egzitirala je sinoć u 23 sata. Dan pre toga stavljena je na respirator - kazao je Zoran Perišić, direktor niškog UKC.

Kako je dalje navedeno, ona je primljena 2.oktobra u ovu zdravstvenu ustanovu, a zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, žena je 3.oktobra prebačena je u jedinicu intezivne nege gde je prikljucena na mašinu za veštačku ventilaciju.

U niškom UKC ima pet trudnica i četiri porodilje, tri carskim rezom i jedna spontanim porođajem kod kojih je potvrđen korona virus.

Video: U Dragiši Mišoviću 5 beba mlađih od mesec dana zaraženo Kovidom: Najmlađa je stara samo 6 dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minaaa

    6. oktobar 2021 | 22:05

    Ajoj dete drago 😭💔

  • maja

    6. oktobar 2021 | 22:35

    Čime to lečite ljude, ubice, kao u Hrvatskoj i Sloveniji nije umrlo toliko trudnica kao kod nas. Tri života su ubijena nestručnošću i nemarom.

  • 🙋

    6. oktobar 2021 | 21:52

    POSLEDNJE ZBOGOM LEGENDO TRUDNICI 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🕯️➕😥😪 SAUČEŠĆE PORODICI 🕯️🕯️⚰️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA