Sestra preminule porodilje iz Vrnjačke Banje: "Izgubili smo je za 3 dana, ovo je nemoguće"

A. P. (36) izgubila je bitku sa koronom jutros, rodila je dečaka

Trudnica doktor bolnica Foto: Shutterstock

Marija, sestra A. P. (36) iz Vrnjačke Banje, koja je jutros preminula od kovida u UKC Kragujevac, rekla je za Kurir da porodica ne može da još prihvati da je više nema.

- Još ne znamo šta nas je snašlo, ovo je nemoguće. Za tri dana smo je izgubili. U ponedeljak je otišla u bolnicu, tada nam se i javila iz Kragujevca. Uspela je da nam kaže da će da je porode i da zovemo njenog muža Dušana da odmah krene u Kragujevac. Tad sam je poslednji put čula - priča Marija.

Kako kaže, A. P. je zatim porođena, u 8. mesecu i rodio se sin Jovan, to ime je, kaže njena sestra, odabrala još ranije.

- Bar je beba sada bolje, zet neprestano zove u Kragujevac da se raspita. Samo da nam beba bude dobro. Kod kuće ga čeka brat od nepune dve godine - navodi ona.

A. P. nije živela sa njima, već sa suprugom i sinčićem, ali Marija kaže da ništa nije bilo tako dramatično, ni slutilo na tragediju.

- Samo pre mesec dana je od ginekologa dobila das pije "pentraksim", to je jedino što znamo. Majka je mnogo loše, upravo je dolazila hitna pomoć zbog nje. Imam još jednu sestru, živi na Kosovu, čekamo da i ona dođe. Sestru ćemo da sahranimo sutra u 12 sati na groblju u Vrnjačkoj Banji - jedva je rekla sestra preminule porodilje.

Video: U KC Kragujevac otkazane sve onkološke operacije zbog korone: Lekari prebačeni u kovid odeljenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ček-Ček

    8. oktobar 2021 | 19:23

    Nećete vakcine (neću i tačka), nećete maske, ne pridržavate se ničega, neće vas niko da zatvori, neće vama niko ništa da zabrani, samo nek probaju da deci nametnu maske, taman posla on lajn, nećete ovo ili ono, ne slušate apele lekara, ne slušate nikoga, letovanja, zurke, okupljanja sve u fulu...a posle, kuku lekari krivi, ubijaju narod...more kuš bre tamo!

  • Strasnooo

    8. oktobar 2021 | 18:41

    U 6 mesecu trudnoce sam dobila koronu, nisam izlazila iz kuce ali je suprug morao da radi.. Niko nije hteo da me primi da se testiram, da me pregleda!!! Svi su govorili ako skoci temperatura onda idite u infektivnu! U Dragise Misovic primaju trudnice ali sa uputom a uput niko ne moze da vam da!!! Gde zena sa stomakom da ide, gdeeee???!!! Ginekolozi daju terapiju na svoju ruku a niko od njih nema iskustva sa koronom, strasnooo!!! Hvala Bogu ja nisam imala ozbiljnije simptome a ove jadne zene umiru jer nam sistem ne postojiiiii!!! Ovo je jezivooooo i strasnooo! Tugaaa

  • Laki

    8. oktobar 2021 | 19:36

    Gluposti... Pukim slucajem, zatekao sam se kad su je doveli u kraljevacku bolnicu. Dovela su je dva momka na rukama i na pitanje doktora sta joj je, odgovorili su mu da joj je otkazala jetra i da vec duze vreme ima problem sa istom, tako da niti korona niti vakcina. Zena je bila bolesna i to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA