≫ 

Još jedna porodilja (26) izgubila bitku s kovidom u Srbiji: Pluća bila praktično razorena

 ≫ 

* D. J. (26) preminula je pre dva dana u VMC "Karaburma" posle 6 dana provedenih na respiratoru * Porodila se pre 3 meseca

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Gaga
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Otac

    12. oktobar 2021 | 20:21

    Kako vas gospodo lekari nije sramota? Kako vas nije sramota zvanja,diplome i zakletve koju ste dali? Kako vas nije sramota da nam toliko majki umire,toliko sirocadi ostaje iz dana u dan i vi nista ne preduzimate?!!!? Zar je sve sto mozete da ucinite da napisete na list papira KORONA? Zar je to po vama dovoljno? Zar su za vas nasa deca nase majke samo broj? Pa vi kao da jedva cekate sledecu zrtvu pa da sirite vesti 24h narodu! Pa zar nasi zivoti vrede toliko? Da se narod plasi mrtvim majkama? Zar nasa deca nase majke ne zasluzuju da uradite tu j.benu obdukciju da vidite sta se desava,zasto umiru,kako to da sprecite? Zar samo sedite i gledate kako se muce,cekate ravnu liniju i zovete novinare? Zar toliko vredi dete,zar toliko vredi majka Srbije? Da ne bude zabune,VAKCINISAN SAM I TRECOM DOZOM,zasto? Nemam pojima. Ima sam koronu i dosta tesku klinicku sliku i manite se onog da nisam vakcinisan,umro bih! Molim vas! Ali ovo prosto vise nema smisla! Da jedna drzava da jedan doktor apsolutno nista ne preduzima? Da vidi da gleda kako se muce znajuci da NE MOZE DA POMOGNE A OPET NISTA NE POKUSA DA BI MOGAO POMOCI?!!!! Ovo je sramota!!!! Pa nema te sile koja bi mene kao doktora kao predsednika kao nekoga ko ima vlast,glas zaustavio da bar ne pokusam! Nema te sile koja bi mi zabranila da pogledam sta se desava u telu tih majki pre nego sto se desi smrt,sta dovodi do toga,kako da sprecim kako da lecim jer na ovaj nacin I OVOM TERAPIJOM KOJU PREPORUCUJE SZO OCIGLEDNO ne mogu...Ali danas je mnogo lako,danas niko ni za sta ne odgovara,danas je dovoljno na list papira napisati KORONA u kesu,metalni sanduk,novinari i dovidjenja idemo,sledeca majka pa sta joj Bog da....Znate li sta je meni rekao moj doktor koji me je savetovao da se vakcinisem? Sale,veruj mi da ne znamo nista! Znas koji je osecaj leciti ljude od korone? Kao da pipas u mraku a ne znas ni sta trazis ni sta treba da nadjes....Sve sto znamo su terapije prepisane od strane SZO! To je nasim lekarima dovoljno i nemojte gospodo da uradite i da radite obdukcije,ko j.be narod ko j.be nase majke nasu decu. Sta vas briga sta se desava,sta vas briga sto biste tada videli i znali sve,znali kako i na koji nacin da lecite,znali kako da pomognete vasem narodu,nemojte. Nemojte da ih izneverite! Lakse je ovako,halo novinari,evo ode jos jedna trudnica,KORONA JBGA! Hvala drzavo,hvala doktori u ime svih tih roditelja koji su izgubili cerke u ime oceva u ime te dece koja nece ni imati priliku da upoznaju svoju majku. Hvala vam!

  • Danica

    12. oktobar 2021 | 18:37

    Dokle cete vise da plasite trudnice radi vasih nabudzenih dzepova i gladnih ociju???????

  • Marija

    12. oktobar 2021 | 18:09

    Zalosno je i ko je sve lekar. Moja komsinica dr sci med, radi u crvenoj zoni, a psihijatar joj je predlagao penziju zbog dve ozbiljne psihijatrijske dojagnoze. Ona odbija penziju, bice znacajno manja od plate (plus mito, benefiti...) i radi u cevenoj zoni. Setimo se samo one prof. dr. sc.i med. redovne profesorke medicinskog fakulteta koja je zlostavljala svoje dete i vodila sudski spor sa muzem. Setimo se onih snimaka sta je radila detetu. Bolest ne bira profesiju. Danas svako moze biti i lekar i nemaju obavezan lekarski pregled, testiranja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA