≫ 

Slupao crveni ferari vredan 280.000 evra u saobraćajki: "Lako sam podneo, kupiću novi"

Za volanom je bio Ljuba Miodragović koji je otkrio kako je uspeo sebi da priušti tako skupo vozilo

  • 62
ljuba miodragović

Foto: Instagram/ljuba.safra

Na auto-putu Miloš Veliki dogodila se saobraćajna nezgoda, a sudeći po fotografiji koja kruži društvenim mrežama, u njoj je potpuno uništen crveni automobil marke "ferari".

Naime, kako je navedeno na jednoj Instagram stranici, muškarac je bio vozač crvenog skupocenog automobila švajcarskih registarskih oznaka, a kako je došlo do nezgode i da li ima povređenih, za sada se ne zna.

Kako se može videti na fotografiji, ali i na snimku, prednji deo ferarija potpuno je uništen, branik i ostali delovi vozila rasuti su po putu oko automobila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ljuba.safra

 

Za volanom je bio vozač Ljuba Miodragović koji je rekao kako nije vozio "ferari" neprilagođenom brzinom u momentu kada je došlo do nesreće.

- Naišao sam na baru, zakočio, izgubio kontrolu i okrenuo se nekoliko puta. Udario sam u bankinu, materijalna šteta je velika, ali nisam povredio ni sebe ni druge. Tako da se sve završilo na najbolji mogući način - rekao je on za B92.net.

Ljuba je ispričao i kako je uspeo sebi da priušti skupocen automobil jer se to najveći broj ljudi pita jer na putevima po Srbiji baš i ne možemo često da vidimo luksuzna vozila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ljuba.safra

 

- Živim u Švajcarskoj jako dugo, vlasnik sam nekoliko kompanija i akcionarskog društva, skupi automobili su mi pasija, jednostavno obožavam brze, sportske mašine - priznaje.

Kupiću novi

 

Domaći mediji kada pišu o nesreći licitiraju i nagađaju da automobil košta 200.000 evra. Ljuba Miodragović je otkrio pravu cifru.

- Koštao je 280.000 evra, ako baš želite detalje - kaže.

 

Odmah posle nesreće je pozvao policiju i šlep službu, a na pitanje kako je podneo ovoliku štetu na crvenom ferariju otkriva da ga činjenica da ga je slupao i ne potresa previše.

- Lako sam podneo, kupiću novi - zaključio je Miodragović.

Video: Bahato parkiranje Tamare Đurić: Ferari sa invaliditetom posle dolaska pauka prebacila na pešački

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Senka

    17. oktobar 2021 | 18:04

    Aj kupi malcice jeftiniji auto,a ostatak para uplati za Stefana,koji moli za zivot!

  • miki🇷🇸

    17. oktobar 2021 | 18:38

    I ja zivim u Svajcarskoj preko 30 god i znam dosta nasih ali nisam cuo za ovog

  • Dr

    17. oktobar 2021 | 18:12

    Većina koja radi u Švici dolazi sa rentiranim autima pa tako i ovaj ljakse, crnče i rade cele godine da bi mogli da dođu sa nekim skupim autom u Srbiju, rentiranje skupih auta u Švici je unosan posao, uzmeš Lamba, Ferari ili Bentli dođeš u Srbiju pričaš svima kako je sve divno i bajno, naravno svu štetu poklapa osiguranje a ovaj baja će da se vrati u Cirih i da nastavi da vozi Smarta kao i do sada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA