≫ 

I danas u Srbiji hladno: Od sredine dana razvedravanje

U Beogradu će jutro biti hladno, a tokom dana pretežno sunčano

  • 0
Lep i sunčan dan na poljima oko Novog Sada. Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Ovog jutra će u Srbiji biti hladno, na severu vedro, ponegde moguć slab prizemni mraz, a iznad ostalih krajeva malo i umereno oblačno, jedino na jugu oblačno uz mogućnost slabe kiše u ranim jutarnjim satima.

Razvedravanje se iznad svih krajeva očekuje do sredine dana. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura od dva do sedam stepeni, najviša dnevna od 13 do 17 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će jutro biti hladno. Tokom dana pretežno sunčano uz slab severni i severoistočni vetar. Jutarnja temperatura od tri do pet, najviša dnevna oko 14 stepeni.

prognoza Foto: Printskrin/hidmet.gov.rs

Prema prognozi za narednih sedam dana, sledeće nedelje će u Srbiji biti suvo vreme, sa hladnim jutrima, ponegde sa slabim prizemnim mrazem. Početkom sedmice u kontinentalnom delu moguć je mraz i na 2 metra visine. Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije sa temperaturama u granicama proseka.

U četvrtak i petak uz povećanje oblačnosti u južnim delovima zemlje moguća je slaba kiša. Za dane vikenda malo i umereno oblačno. U ponedeljak i utorak u košavskom području će duvati jak jugoistočni vetar, koji će samo u sredu oslabiti, a zatim opet biti u pojačanju.

Video: Beograđani maksimalno iskoristili sunčani i slobodan vikend

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA