Tragedija u Leskovcu: Cela porodica preminula za 10 dana, otac i ćerka od korone, majka imala infarkt

Otac je preminuo ne znajući da mu je ćerka umrla

korona virus, koronavirus, spasavanje, bolnica, lekari Foto: Tanjug/AP

Cela porodica iz Leskovca, majka, otac i ćerka, zavijena je u crno, nakon što su sva tri člana preminula za 10 dana.

Kako piše portal Rešetka, najpre je preminula majka, zatim ćerka, a danas i otac. Pretpostavlja se da su svi preminuli od korona virusa.

Ćerka i otac bili su pozitivni na kovid 19, a majka, čiji su rezultati bili negativni, umrla je od srčanog udara. Svi su bili po treći put vakcinisani.

Familija koja sutra sahranjuje i sedamdesetšestogodišnjeg oca, glavu kuće, skrhana bolom i u šoku. Takođe i komšije.

- Ne mogu da verujem da sam ih pre dve nedelje sve tu videla srećne, nasmejane, okupljene u dvorištu na porodičnom ručku, igrali su se sa unučićima. A onda je krenuo pakao - priča nam sva u suzama komšinica iz Hisarske ulice.

Zbog sumnje da imaju koronu, iako su tri puta bili vakcinisani, svi su se testirali, a rezultati su najpre pokazali da je pozitivna pedesetsedmogodišnja ćerka. Sa pridruženim bolestima, ona je preminula u niškoj bolnici 23. oktobra.

- Majci (75) je prestalo da kuca srce nedelju dana ranije. Njen muž, već je imao obostranu upalu pluća, ali tada nije bio u bolnici, doktor ga je poslao kući. Kada mu se stanje pogoršalo, otišli smo privatno da se pregleda, tada mu je ustanovljen kovid i tek tada je primljen u bolnicu i bio je na bolničkom lečenju. Žena je umrla od brige i stresa za detetom i mužem. Umro je ne znajući ni da mu je ćerka umrla - rekao je za Rešetku njegov unuk.

Video: Šta bi dr Kon drugačije uradio da je sad početak epidemije korona virusa?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gale

    27. oktobar 2021 | 20:06

    Jezivo pa se ti vakcinisi ma neka uvedu tenkove nece me naterati !

  • Nikola

    27. oktobar 2021 | 19:38

    Bog dusu da im prosti, ali posle trece doze trebalo bi da budu bezbrizni i najbezbedniji na svetu. Umesto toga sada su pokojni. Daleko bilo.

  • Gagi

    27. oktobar 2021 | 20:32

    Opet vakseri imaju opravdanje za sve, niko ne kaže da će te svi pomreti od vakcine ali većina hoće, videćemo za par meseci ili godinu dve šta će biti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA