≫ 

Demineri danas u krugu "Slobode": Uništavaće se neeksplodirana ubojita sredstva

Tokom meseca juna za samo petnaest dana došlo je do dva akcidenta u vojnim magacinima tokom kojih je lakše povređeno troje radnika i pričinjena materijalna šteta na obližnjim stambenim objektima

  • 0
Sloboda Čačak, Foto: RINA

Prošlo je četiri meseca od kada su se u dva navrata začule jake detonacije iz vojne fabrike "Sloboda", ali posledice još nisu u potpunosti sanirane. U krug najveće čačanske kompanije danas stižu specijalizovane deminerske jedinice Tehničko remontnog zavoda Kragujevac koje će uništavati neeksplodirana ubojita sredstva.

- Obaveštavamo sugrađane da, ukoliko čuju detonacije iz pravca „Slobode“, znaju da je u toku kontrolisano uništavanje neeksplodiranih ubojitih sredstava, koje je planirano u periodu od 7 do 15 časova - saopštili su iz ove fabrike, prenosi RINA.

Tokom meseca juna za samo petnaest dana došlo je do dva incidenta u vojnim magacinima tokom kojih je lakše povređeno troje radnika i pričinjena materijalna šteta na obližnjim stambenim objektima.

Video: Gori vojna fabrika u Čačku: Požar i eksplozije u Slobodi, građani evakuisani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA