≫ 

"Do sledećeg rođendana da staneš na noge": Lana napunila 2 godine, tek izašla iz bolnice

Devojčica tri nedelje provela na bolničkom lečenju

  • 2
Mala Lana Foto: Facebook/Za Laninu zivotnu bitku

Lana Jovanović, koja je u inostranstvu lečena od spinalne mišićne atrofije inovativnim lekom zolgensma, napunila je dve godine.

Iako je rođendan devojčice, za čije je lečenje Srbija prikupljala novac, bio još juče, roditelji su tek danas stigli da podele ovaj momenat sa javnošću. Objašnjavaju da su deo jučerašnjeg dana proveli na kontroli, te da je ona nedavno došla iz bolnice. Kažu da je zbog upale pluća provela ti nedelje na bolničkom lečenju.

Objavivši i nekoliko fotografija na kojima pozira uz brata, roditelji su joj poželeli da do narednog, trećeg rođendana, stane na svoje noge.

- Juče nam je bio srećan dan, našoj maloj princezi rođendan.

Nisam stigla juče da pišem jer smo kasno tek imali rođendanske sličice, a i dobar deo dana smo proveli u bolnici na kontroli jer je Lana bila tri nedelje u bolnici zbog upale pluća i u prošlu sredu konačno stigla kući. No, nema veze, iste želje su tu i danas, kao i juče. Želimo našoj princezi puno zdravlja.

Želim od srca da uspeš, da istraješ. I da staneš na svoje noge... Da koračaš hrabro i ponosno. Da budeš vetar u leđa svojoj porodici.

Ostani lav, ostani borac, jer to duguješ sebi i svojoj porodici. Uspećeš, jer nisi pala ni onda kada smo svi oko tebe potonuli. Želim da se tvoje okice i dalje smeju, želim da ta ljubav i vedrina koju nosiš zauvek ostanu deo tebe. Da do sledećeg rođendana staneš na noge, da te vidim na nogama, baš onako kao kad zažmurim i vidim tebe kako stojiš pored kreveta, samo se blago pridržavaš, tvoj osmeh tvoje oči govore:' Mama, uspela sam, vidi me!' A tata, bata i ja plačemo od sreće. Živimo za taj dan. Tu smo, pile, uvek, bićemo tvoj oslonac zauvek. Volimo te, lepa, i srećan ti rođendan - poručila je majka na društvenim mrežama.

Video: Beba Lana, koja boluje od spinalne mišićne atrofije, svakog dana radi jutarnje vežbice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA