≫ 

Tuga kod Aleksandrovca: Saša i brat sahranili oca, pa umro jedan od njih. "Nismo se razdvajali od rođenja"

Mlađi Vuletić iz Aleksandrovca u snu umro od infarkta

  • 7

Pre sedam dana braća Oliver i Saša Vuletić iz naselja Kožetin u Aleksandrovcu, sahranili su oca Ljubisava koji je preminuo od posledica virusa kovid 19 u kruševačkoj bolnici u 70. godini života, a prekjuče, potpuno iznenada, preminuo je Oliver Vuletić (41), mlađi sin pokjojnog Ljubisava.

Kako je za Nezavisne narodne novine Rasinskog okruga rekao Saša, koji još uvek ne veruje da je ostao bez brata, infarkt u snu za Olivera bio je koban.

Kako ga nije bilo da ustane, pošao je da ga pozove da doručkuju. Potpuno iznenađen zatekao je brata bez svesti, pozvao je sanitet Doma zdravlja "Dobrivoje Ger Popović" koji su brzo stigli, nažalost spasa za nesrećnog Olivera nije bilo.

- Za sedam dana dva groba, nisam u stanju da pričam, mnogo mi je teško. Nismo se razdvajali od rođenja, jako smo bili vezani, kada je otac preminuo bili smo potpuno zatečeni, organizovali smo sahranu, ali smrt mog brata potpuno me je dotukla, nisam u stanju da pričam - rekao je kratko Saša.

Oliver je sahranjen juče u 13 časova na aleksandrovačkom novom groblju, na kome počivaju i njegov otac i majka, koja je preminula 2006. godine.

Veliki broj Župljana, rodbine, prijatelja i drugara, prisustvovao je danas Oliverovoj sahrani, koji je važio za dobrog druga i jako vrednog i čestitog momka. Veliki broj prijatelja koje je ova tužna vest zatekla, oprašta se od voljenog druga putem društvenih mreža.

Video: Branislav je izgubio suprugu, živi u katastrofalnim uslovima sa 3 ćerkice i sinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Саша

    6. novembar 2021 | 09:10

    Нек им Бог подари рајско насеље.Саучешће породици.

  • Neko

    6. novembar 2021 | 09:15

    Tuga do neba,kako zivot moze biti surov. Neka vam je vecna slava,pocivajte u miru.

  • Maki

    6. novembar 2021 | 09:10

    Saučešće porodici 😢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA