≫ 

Ćerka nestale Ane (44): "Napravila je snimak u noći nestanka, pisala da je ne tražimo"

Ana Stojković (44) odvezla se do Kovinskog mosta, gde je pronađen njen automobil

  • 1

Prošlo je nedelja dana otkako je Natalija Ivanović iz Smedereva poslednji put videla svoju majku Anu Stojković (44). Ana je, naime, nestala u noći između 1. i 2. novembra i od tada joj se gubi svaki trag.

Ćerka Natalija strahuje danima, iščekivajući bilo kakav odgovor, informaciju, poziv policije, ali telefon ne zvoni, i novih saznanja o njenoj majci nema.

Kako za Telegraf.rs kaže, policajci su joj rekli da bi danas trebalo da se čuju.

- Trenutno sam na poslu i očekujem da me policija pozove. Ukoliko se to ne dogodi, ići ću da proverim šta se dešava, pošto za sada nemamo nikakvih informacija - priča Natalija.

Njena majka, koja je inače vlasnica cvećare u Smederevu, ostavila je pre nestanka pisane tragove koji su pronađeni u mobilnom telefonu koji nije ponela sa sobom kada je nestala, ali i u svesci u kojoj je zapisivala svoje misli, želje i osećanja.

- Teško mi je, imam ćerkicu koja me gleda, pa moram da mislim pozitivno. Sve vreme zamišljam da je mama otišla na letovanje i da će se svakog trena vratiti - kaže naša sagovornica.

Snimila video pre nestanka

Ana je, ističe njena ćerka, svojim telefonom napravila snimak u noći kada je nestala.

- Pisala je kako želi da je kremiramo kada umre, kako ne želi da je tražimo... Stvari nalik tim rekla je i na poslednjem videu koji je snimila oko 1.20 časova, neposredno pre nestanka - navodi.

Na tom snimku se vidi da, pored bele bluze i braon kožnih pantalona, Ana imala i tigrastu jaknu.

Ana Stojkovic Nestala Ana Stojković, Foto: Facebook/Ana Stojkovic

Inače, Stojkovićeva se odvezla automobilom od kuće, a vozilo je pronađeno oko dva sata iza ponoći kod Kovinskog mosta. Anin auto pronašao je čovek koji je pozvao policiju.

- To nam je potvrđeno juče, prekjuče. Rekao je i da je čuo kako neko zove upomoć, ali da nije mogao da prepozna da li je bio muški ili ženski glas - objašnjava Natalija.

Majka i ćerka imale su pre nedelju dana sasvim normalan razgovor, te Natalija nije imala razloga da posumnja na to da Ana možda ima suicidne misli.

- Žalila se na ono na šta se svi žalimo, kako ima previše posla, kako su ljudi postali loši... Čak je i kroz šalu pričala o problemima. Kad smo se rastajale, rekla mi je da se vidimo sutra i da će mi doneti kolače - navodi Natalija.

Posle apela na društvenim mrežama, niko se nije javio sa vestima da je negde video Anu.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o njoj, pozovite najbližu policijsku stanicu ili njenu ćerku Nataliju Ivanović na broj telefona 060/0448-955.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA