≫ 

Udario kamionom ženu na bicikli u Badovincima, pa čuo od drugih da se desila nesreća

Po nalogu tužilaštva, vozač kamiona A. P. je zadržan * U policiji rekao da nije imao nameru da pobegne sa lica mesta, iako je čuo tup udarac

  • 2
bicikla nesreća

Foto: Shutterstock

Kamion kojim je upravljao A. P. (30) iz Banje Koviljače jutros oko 5.30 časova u Badovincima je pokosio I. B. (31) iz ovog mesta, koja se kretala biciklom u istom smeru.

Žena je zadobila teške telesne povrede opasne po život i transportovana je u Urgentni centar u Beogradu.

Vozač kamiona se nije zaustavio na mestu nesreće već je produžio do separacije šljunka na Drini, a nesrećnu ženu su pronašle komšije koje je razbudio udarac u bicikl.

- Pred policajcima koji su tokom prepodneva obavljali uviđaj on se branio kako nije imao nameru da pobegne sa mesta nezgode. Rekao je da je u kabini svog šlepera čuo tup udarac, ali nije ni pomislio da je on nekoga udario, pa je produžio dalje - navodi izvor Telegrafa.

A. P. je, navodno, na separaciji, gde je stigao da natovari šljunak od drugih kamiondžija čuo da se u selu dogodio udes. Ubrzo nakon toga pojavili su se policajci i nakon uviđaja priveli ga u policijsku stanicu u Bogatiću.

Po nalogu tužilaštva vozač kamiona A. P. je zadržan u policiji, a javni tužilac će se o krivičnoj odgovornosti izjasniti nakon što stigne lekarski izveštaj.

Video: Kamion udario dete koje je palo pod njega: Prešao je preko njega, a dečak ostao živ i nepovređen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA