≫ 

Milojko nudi lopovima nagradu ako mu vrate traktor: Poklanja kravu sa muškim teletom ili novac

On čak i tvrdi na duhovit način da može da mu se javi i sam počinilac da mu da saobraćajnu da ne vozi bez papira jer su kazne velike

  • 0
Milojko nudi kravu i tele ili novac u zamenu za ukradeni traktor Printskrin: Facebook/UŽICE - OGLASNA TABLA

Milojku Dimitrijeviću iz Lunovog sela, pre tačno 2 godine, kada je došao na parking da prodaje kupus ispred Gradskog stadiona, tokom noći, ukraden je traktor IMT 539. Ostala je samo prikolica, od traktora ni traga ni glasa. Odmah je slučaj prijavio, međutim, dve godine, kako navodi, nema konkretnih informacija o traktoru.

- Dve godine, niko me ne zove ništa, i tako svakih desetak dana, prvo su tvrdili da je traktor nestao kod Medicinske škole, a potom su tvrdili da je nestao kod Muzeja - kaže Milojko, i ističe da su mu nadležni navodno poručili da je "ostavio trator na izlog", objavila je Fejsbuk stranica "Užice - Oglasna tabla".

Milojko je zbog toga rešio da uzme stvar u svoje ruke i onome ko mu bude pružio saznanja o traktoru, pokloni kravu sa muškim teletom ili da mu plati u novcu. Ali, on tvrdi cinično, da može da mu se javi i sam počinilac da mu da saobraćajnu da ne vozi bez papira jer su kazne velike.

- Samo bi poručio njima koji su uzeli traktor, da kravu dajem sa muškim teletom onome ko me bude doveo do traktora, i taj ko je ukrao, sve ću mu oprostiti - kaže Milojko D.

Vrednost traktora IMT 539 je 5000 evra, i Milojko kaže da se jedva oporavio od ovog nemilog dagađaja jer mu je bilo teško da zaradi za tu mašinu.

Ko zna, možda će počinioci biti uhvaćeni, ili će se javiti oni koji imaju informaciju o traktoru kako bi dobili nagradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA