≫ 

Vladimir Cmiljanović dobitnik nagrade "Nikola Tesla"

Njegova kompanija pravi vakcinu po jedinstvenoj tehnologiji

  • 1
Vladimir Cmiljanović FotoFoto: Privatna arhivaMSP

Dr Vladimir Cmiljanović, generalni direktor švajcarske kompanije "Swiss Rockets" i predsednik Upravnog odbora dobitnik je nagrade "Nikola Tesla".

Njemu je nagrada uručena na svečanoj dodeli Nacionalnih priznanja uglednim ličnostima iz dijaspore i regiona koje su doprinele promovisanju Srbije i jačanju veza matice i Srba u regionu i dijaspori održanoj u Ministarstvu spoljnih poslova, preneo je FoNet.

Ostale nagrade „Vuk Karadžić“ dobila je Jelica Stojanović iz Crne Gore, nagradu „Dositej Obradović“ dobio je Srđan Mijalković iz Austrije, a nagradu „Slobodan Jovanović“ dobio je Momčilo Vukasnović iz Crne Gore.

Glavna nagrada „Majka Srbija“ biće dodeljena 11. novembra čuvaru srpskog vojničkog groblja „Zejtinlik“ Đorđu Mihailoviću.

Podsetimo, Cmiljanović je izjavio za Telegraf.rs, da u momentu kada se svetu na 11 jezika šalje saopštenje u vezi sa projektom koji je nazvan raketna vakcina, da njegova kompanija pravi vakcinu po jedinstvenoj tehnologiji.

- Proizveli su pravi korona virus sintetičkim putem, oslabili ga i ubacili u ovu injekciju. Ne žure da budu prvi, ali da vakcina bude bezbedna i najefikasnija, da - izjavio je Cmiljanović.

Video: Telegraf na Zejtinliku sa čuvarem Đorđem Mihajlovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo!

    10. novembar 2021 | 18:34

    To Vuksanovicu od junackog plemena Kuci! SMILJANICU GENIJE SRPSKI!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA