≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za nedelju, 14. novembar 2021. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 5
Novine, prelistavanje naslovne strane Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za nedelju, 14. novembar 2021. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA: Poruka dr Udovičića za sve koji slave i planiraju na doček Nove godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаги

    13. novembar 2021 | 21:43

    Сви спомињу "олују". Србе су почели да чисте 1990/91 из урбаних средина. А то је много већи број од помињаних 250.000

  • Carica Sveta

    13. novembar 2021 | 23:03

    Slažem se da je treći svetski rat počeo i da je naciljano pravoslavlje. Pravoslavni svet je i pre pandemije trpeo neverovatne napade. Pandemija korona virusa je bioterorizam. Čist kao suza. Nikada se nijedan virus nije ovako matematički tačno i precizno prenosio, i u letnjemni u zimskom periodu. Napadao sistemski sve slabe tačke u ljudskom organizmu. A vodio se kao respiratorna zaraza. Obavezno se pridržavajte mera i vakcinišite se. Srbija je peta po višku smrtnosti u svetu, što je odraz nedostatka svesti donosilaca odluka o trenutku u kome su se našli. Da smo u ratu. To je ista svest koja je izgorela domaćinima njive, zagadila bunare, reke zbog istraživanja litijuma. Ista svest koja donosi zakone i menja Ustav bez javne rasprave. Umesto da se narod spasi, da mu se pomogne, da se očuva na svojim ognjištima, da mu se ne dira u ono što mu je u genu, sveto, a to su njegova milenijumska vezanost za zemlju, zavičaj, delatnost, porodicu, Crkvu, veru u otadžbinu da je tu za njega, u Srbiju, u institucije, baštinu, po svemu tome se uporedo sa pandemijom gazi. I to jeste udar na pravoslavlje. I na srpstvo. Deklarativno, za televizije, za slikanje, sve se montira suprotno, ali spasiti od uništenja ovaj narod biće Čudo. Zato što su autošovinisti u samoj vladi, u strukturama vlasti, da ne govorim o dobrom delu opozicije. Ne znam kako se druge pravoslavne zemlje nose sa teškoćama, ali znam da ovu borbu moramo da iznesemo junački. Bog to zahteva od svih nas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA