• 0

Telenor Hipernet - Nova usluga na tržištu Srbije

Nova ponuda fiksnog optičkog interneta i distribucije TV sadržaja

  • 0
telenor hipernet

Prezentacija Telenor Hipernet ponude/ Foto: Telenor

Kompanija Telenor je danas predstavila Hipernet, novu uslugu za domaćinstva koja obuhvata optički internet, uslugu digitalne televizije u testnoj verziji i fiksnu telefoniju. Lansiranjem kompletnog portfolija fiksnih usluga, Telenor je predstavio integrisanu ponudu telekomunikacionih usluga za postojeće i nove korisnike u Srbiji.

- Verujemo u ovo tržište i zbog toga smo u Hipernet, naš najambiciozniji projekat do sada, uložili značajna sredstva. Ne lansiramo samo novu uslugu, već predstavljamo i novu, kvalitativno drugačiju ponudu koja podrazumeva najbolji internet i digitalnu televiziju za celo domaćinstvo. Cilj nam je da korisnicima omogućimo novo iskustvo, u skladu sa najboljim praksama industrije. Naš fokus jeste i biće na stalnom razvoju mobilnih i fiksnih usluga, kao i širenju portfolija novim funkcionalnostima i relevantnim izborom medijskog sadržaja - kaže Majk Mišel, generalni direktor Telenora.

telenor hipernet

Mike Michel, generalni direktor Telenora/ Foto: Telenor

 

Hipernet će domaćinstvima u Srbiji doneti najjači Wi-Fi signal u svakom uglu doma, centar kućne zabave koji je zasnovan na digitalnoj televiziji nove generacije i vrhunsko korisničko iskustvo.

Telenor želi da usluga digitalne televizije, koja je još uvek u testnoj verziji, u potpunosti bude prilagođena potrebama korisnika. Kompanija je u okviru lansiranja ove usluge odlučila da mišljenje korisnika uključi u izgradnju finalnog proizvoda. Povratne informacije koje dobija od korisnika kompaniji će omogućiti da kontinuirano unapređuje svoje usluge u pogledu kvaliteta, funkcionalnosti, jednostavnosti korišćenja i korisničke podrške.

Zainteresovani građani mogu da probaju Hipernet digitalnu TV u testnoj verziji i da povratnim informacijama o korisničkom iskustvu pomognu u daljem razvoju proizvoda.

Za više informacija posetite Hipernet (telenor.rs).

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok