≫ 

Ne vidi se prst pred okom, ni ulična svetiljka: Gusta magla prekrila put u Srbiji, upozorenje vozačima

Iz Puteva Srbije upozoravaju na deonice koje se prostiru duž rečnih tokova

  • 0

Na putu od Užica do Požege "ne vidi se prst pred okom". Gusta magla omela je saobraćaj u tom delu Srbije, saznaje Telegraf.rs.

Kako su nam preneli sa lica mesta, od magle se ne vide jasno ni ulične svetiljke. Vidljivost je toliko smanjena, da se jasno ne vide ni automobili na kolovozu. Zbog toga se vozači posebno upozoravaju da drže odstojanje.

Kako su saopštili Putevi Srbije, postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Prema njihovim navodima magle ima na sledećim putnim pravcima: Podbukovi - Kosjerić - Požega - Arilje - Divljaka, Asanovac - Požega - Uzići, Buk - Međurečje - Kumanica, Gornji Dubac - Luke - Ivanjica, Kumanica - Preko Brdo, Odvraćenica - Preko Brdo, Kovačevića pesak - Sastavci - Gojna Gora, Divčibare - Tometino Polje - Sastavci i Ljetine - Arilje - Visoka.

Video: Haos na ledenom i maglovitom auto-putu: Lančani sudar 63 automobila, na desetine povređenih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA