≫ 

Vučić o korona merama: Ne vidim razlog za uvođenje novih, za desetak dana biće bolja situacija

- Nemamo problema u bolnicama - rekao je predsednik Srbije

  • 24
Komemoracija Muamera Zukorlića Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su korona brojke u padu, ali da ćemo narednih desetak dana i dalje imati mnogo preminulih. Upitan zašto se odlaže odluka da se uvedu kovid propusnice i za druge objekte ne samo za ugostitelje, Vučić odgovara da ne vidi razlog.

- Najsporije padaju brojevi u Novom Sadu, a u Beogradu idu brzo. Nemamo problema u bolnicama i mislim da nam nove mere nisu potrebne, ali sam uvek spreman da saslušam struku - rekao je Vučić.

- Nismo u dobroj situaciji, ali smo u boljoj nego pre mesec dana, a za sedam do deset dana, biće još bolje - dodao je predsednik Srbije.

Prema njegovim rečima, dokle god imamo korona virus, situacija je teška, ali ne vidi razlog da se razmišlja o novim merama.

- Da li ćemo da imamo ponavljanje problema u januaru i februaru ili martu ne znam, ali u međuvremenu moramo da pokušamo da vakcinišemo što veći broj ljudi, da zaštitimo bar živote tih ljudi koliko je moguće. To je jedini posao koji imamo, druge lekove nabavljamo i uvek smo prvi u nabavci lekova koji su važni - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    22. novembar 2021 | 15:32

    Svaki mesec plaćam socijalno već 30 god. a idem u privatne Ambulante i Bolnice čim udješ i kažeš dobar dan 5000 a pregled i lečenje plus analiza krvi pa 200 evrića i sad' se pitam gde su moje pare koje mi se uzimaju svaki mesec???

  • Rode

    22. novembar 2021 | 15:49

    Pa mora biti bolje jer ide nova godina i praznici, treba organizovati koncerte itd. Od 15og januara opet cemo biti neodgovorni i neposlusni. Hehe

  • milos

    22. novembar 2021 | 17:41

    Opa, ovaj je sada i prorok, ma bravo, u sve se razume, takav se vise ne radja, jao nama....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA