≫ 

Probijena snežna blokada u Arilju: Struja došla do najudaljenijeg sela Virovo, umesto sveća zasijale sijalice

Stanje se normalizuje i u ostalim opštinama zapadne Srbije

  • 6
sneg, vejavica,ivanjica, Foto: RINA

Nakon šest dana snežne blokade i uvođenja vanredne situacije, stanje u opštini Arilje konačno je normalizovano i pod kontrolom. Putevi do svih zaseoka su prohodni, a ono sva domaćinstva su dobila struju.

- Zahvaljujući ogromnom zalaganju nadležnih ekipa otklonjen je kvar na elektro-mreži, pa je struja stigla u svaku kuću. Tokom noći i meštani Virova dobili su električnu energiju. To nam je bio prioritet, jer u mnogim selima nije moglo normalno da se funkcioniše. Putevi su pročišćeni i nadamo se da nove padavine neće doneti i nove probleme - rekao je za RINU predsednik opštine Arilje, Predrag Maslar.

Stanje se normalizuje i u ostalim opštinama zapadne Srbije, većina meštana u selima na teritoriji opštine Ivanjica, Lučani, Nova Varoš takođe je dobila električnu energiju. Skoro svi putevi su prohodni, a trenutno se radi na raščićavanju najudaljenijih deonica.

Video: Ledenica pala na kola i dobro ih oštetila: Još jedna nezgoda u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    17. decembar 2021 | 09:56

    Posle koliko dana?Pa kakva je ovo drzava lele.Jel moguce da smo najgori,a pricamo da nam ide super i da jos ide na bolje.Pitam se jel ovi sto nam vode drzavu idu u prodavnice,pijace,benzinske stanice,pekare,apoteke...Ko je vise ovde lud.

  • Yesss

    17. decembar 2021 | 09:39

    Belaj, ako krenu ljubit struju.😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA