≫ 

Završena drama u Novom Sadu: Jutjuber više sati bio zabarikadiran u svom stanu

Nepoznati su motivi zbog kojih se on zatvorio u stan

  • 33
Novi sad, noć, Danijel Đukić, pokušaj samoubistva Foto: Telegraf.rs, Printskrin: RTV

Drama u Ulici cara Dušana u Novom Sadu, konačno je završena oko 19 čsaova. Jutjuber Daniel Đukić Duluvra koji je više časova bio zabarikadiran u svom stanu i pretio da će da se ubije, odvezen je kolima Hitne pomoći u pratnji policije.

Na terenu je bila  policija, vatrogasci, kao i specijalni tim psihologa koji pregovaraju sa jutjuberom koji se još jutros zabarikadirao u svom stanu, pod pretnjama da će nauditi sebi ukoliko mu neko priđe.

Novosti su javile da je oko 18.44 sati Hitna pomoć ušla u zgradu u kojoj on živi, a da je on u jednom momentu na trenutak izašao na terasu i rekao da sve voli, i nacionalne manjine.

On se, inače, povremeno pojavljuje na zastakljenoj terasi i snima mobilnim telefonom. Na snimku uživo koji je emitovao na Tik-toku čuje se kako razgovara s policajcima.

- Gospodine milicajac, što ste došli, gospodine milicajac? Evo, na tik-toku ste u lajvu. Kažite. Nećete da kažete. Pa, kako ja da znam da ste vi policajac - govorio je.

Čitava drama u vezi sa pretnjom samoubistvom otpočela je jutros nešto posle devet časova, a uplašena majka ovog muškarca prijavila je čitav slučaj policiji i od tada traju pregovori.

Nepoznati su motivi zbog kojih se on zatvorio u stan.

Duluvra je inače zvezda čuvene emisije "Dnevnjak" koja se emitovala na RTV. Poznat je i kao osnivač humorističkog portala Tarzanija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maja

    19. decembar 2021 | 18:20

    Čovek je emotivno pregoreo, otac mu je izvršio samoubistvo pre desetak dana, ostavite ga na miru ako ne možete da mu pomognete.

  • glisa

    19. decembar 2021 | 18:22

    Demonozovani mladi ljudi

  • 19. decembar 2021 | 18:19

    Treba mu naplatiti sto je satima zadržavao i hitnu i policiju i sve službe! To je bezobrazluk dokonog čoveka! Mož' misliti ''jutjuber''.... Sve to treba u vojsku ili na njivu i rudnik!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA