≫ 

Beba iz Kraljeva koja je pala sa 2. sprata i dalje u teškom stanju: Prebačena u UKC Kragujevac

Devojčica je zadobila teške povrede u nesreći kada je pod još nerazjašnjenim okolnostima pala kroz prozor stana na drugom spratu stambene zgrade u centru Kraljeva, u kojem živi sa svojom majkom

  • 4
Kraljevo, mesto nesreće, pala devojčica Foto: Portal Krug

Teško povređena sedamnaestomesečna devojčica iz Kraljeva koja je u petak, oko 13 sati, pala sa drugog sprata, transportovana je u Univerzitetski klinički centar Kragujevac i dalje se nalazi u teškom stanju.

- Devojčica je smeštena u Urgentnom centru naše ustanove, priključena je na respirator i u teškom je stanju. Pod konstantnim je nadzorom lekara i pratimo njeno stanje. Više informacija u ovom trenutku ne mogu da saopštim – rekao je Novostima u telefonskom razgovoru dr Slobodan Milisavljević, direktor UKC Kragujevac.

Devojčica je zadobila teške povrede u nesreći kada je pod još nerazjašnjenim okolnostima pala kroz prozor stana na drugom spratu stambene zgrade, u Ulici Oktobarskih žrtava u centru Kraljeva, u kojem živi sa svojom majkom.

Ubrzo posle nesreće ona je bez svesti sanitetom Hitne pomoći prevežena na Intenzivnu negu Opšte bolnice "Studenica" u Kraljevu gde su joj dijagnostikovani višestruki prelomi i povrede lobanje, kao i unutrašnja krvarenja. Devojčica je intubirana i potom zbog ozbiljnosti povreda prevezena u UKC Kragujevac gde se i trenutno nalazi.

Video: Dete (5) ostavili samo kod kuće, zaigralo se na terasi pa zaglavilo vrat među rešetke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    25. decembar 2021 | 15:24

    Mnogi roditelji koji stanuju na visim spratovima i imaju malu decu obavezno stavljaju zastitne mreze i li resetke na prozore i na terasu,bas zbog ovakvih slucajeva i bojazni od najgoreg,Zelim tom detetu da prebrodi krizu i sto brze oporavi se ,🙏

  • SRB

    25. decembar 2021 | 17:19

    Ajde devojcice budi jaka izdrzi. Jednog dana da se zazas na svoj racun! Molimo se za tebe.

  • Boze pomozi

    25. decembar 2021 | 17:52

    Iskreno, svim srcem se molim da beba ozdravi a majci zelim puno snage i nade da ce sve biti u redu. Ne dao Bog nikome da se nadje na njenom mestu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA