≫ 

Knjiga žalosti u gimnaziji devojaka koje je ubio otac: Pozivaju Sombor da pomogne porodici

Anastasiju (19) i Anabelu (15) Goranović ubio je njihov otac nakon što je svoju suprugu Miru zaklao

  • 4
Gimnazija Veljko Petrovic Sombor, sestre Anastasija i Anabela Goranović Foto: Facebook, Instagram, Gimnazija ""Veljko Petrović"

U porodičnoj tragediji koja se dogodila pre nekoliko dana, Zdravko Goranović zaklao je suprugu Miru i ubio dve svoje ćerke Anabelu i Anastasiju, a zatim presudio sebi. Gimnazija "Veljko Petrović" u Somboru pozvala je decu da se potpišu u knjigu žalosti i organizovala je pomoć za porodicu nastradalih.

Gimnazija "Veljko Petrović" je sinoć na svom Fejbuk profilu objavila status u kome poziva nastavnike i školarce da daju prilog za pomoć porodici nastradalih, danas i u ponedeljak.

- Nastavnici, učenici i drugi građani mogu da se potpišu u knjigu žalosti i da daju prilog za porodicu tragično nastradalih Anabele i Anastasije na ulazu u zgradu Gimnazije sutra, 31.12. od 10 do 13h, u ponedeljak od 9 do 11h - piše u saopštenju Gimnazije.

Direktor Gimnazije "Veljko Petrović" potvrdio je za Telegraf.rs da je humanitarna akcija počela u 10 časova i da je odziv građana za pomoć veliki.

- Knjiga žalosti se nalazi u holu. Dolaze učitelji, roditelji i građani. Ljudi ubacuju u kutiju priloge od 500, 1000 dinara, kako ko može - izjavio je direktor.

Podsetimo, juče se Gimnazija "Veljko Petrović" u Somboru oprostila i potresnim statusom na Fejsbuku od svojih gimnazijalki, Anabele i Anastasije.

- Sa tugom u srcu i bolom u duši opraštamo se od naših Gimnazijalki - Anabele i Anastasije Goranović. Nedostajaće nam vaša dobrota, pamet i lepota. Počivajte u miru! Neka vas anđeli čuvaju! Vaši drugari, odeljenjske starešine i kolektiv Gimnazije - napisali su na Fejsbuk stranici škole.

Anastasiju (19) i Anabelu (15) Goranović ubio je njihov otac, nakon što je svoju suprugu zaklao. Prema prvim informacijama, majka i ćerke ubijene su pre požara, a detalje će utvrditi istraga.

Prema nezvaničnim saznanjima, komšije su obavestile sina, koji takođe živi u Somboru, da kuća njegove majke gori. On je potom obavestio vatrogasce.

Video: Užas u Ukrajini: Otac izbo, pa zapalio sina u stanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dasa

    31. decembar 2021 | 10:50

    Da su sluzbe adekvatno radile svoj posao i da ovog monstruma nisu pustili na slobodu ovo se sigurno ne bi dogodilo! Krajnje je vreme da se menjaju zakoni i da se zene bolje cuvaju...jer je zivot vise nego dragocen!

  • Ana

    31. decembar 2021 | 12:01

    Gde su sluzbe I organi do sada bili sad se oglasavaju po svrsenom cinu kad mladost ode pod zemlju

  • Miroslav Vaselic

    1. januar 2022 | 01:11

    Sve pametan do pametnijeg bravo struko svaka cast sta radite narodu koji ima novo ime STADO ,nazalost nikad vise normalnog bice mnogo.gore jer nema pameti niti mozga narod ne razmislja iskljucen.mozak putem savremene TESLINE tehnologije samo napred niste daleko od istrebljenja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA