≫ 

Nesvakidašnja scena sveštenika pred Badnji dan: Pokušava da ubaci drvo u auto, grane se vukle po putu

Ono što je nesvakidašnje u ovoj sceni, jeste da je drvo prilično veliko i da ideja da se preveze automobilom deluje nepraktično i pomalo čudno

  • 1
pravoslavni svesenik badnjak drvo badnje Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, ATA Images

Jedna posve neobična scena zabeležena je pred sam Badnji dan. Naime, na snimku koji se osvanuo na društvenoj mreži Fejsbuk vidi se kako jedan sveštenik pokušava da "upakuje" badnje drvo u automobil.

Ono što je nesvakidašnje u ovoj sceni, jeste da je drvo prilično veliko i da ideja da se preveze automobilom deluje nepraktično i pomalo čudno.

Ipak, to svešteniku i njegovom saputniku nije smetalo da budu istrajni u svojoj nameri. Drvo su ugrurali u gepek koliko je moglo da stane, dok je ostatak ostao da viri i vuče se po kolovozu.

Deluje da je bio srećan zbog obavljenog posla, budući da je posle "pakovanja" drveta u gepek zadovoljno odmahnuo rukama.

Kako se čuje na smom snimku i sam autor je ostao u čudu, ali i korisnici mreža. Doduše, mnogo je i onih kojima je bila simpatična, te su se slatko nasmejali.

Video: Danas je Badnji dan: Kako naši sugrađani provode dan pred Božić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jade

    6. januar 2022 | 00:57

    Jade jadne cime se vi bavite.Razmislite malo o tradiciji O Badnjem danu .O Srpstvu i onda se cudimo sto se ovo sve desava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA