≫ 

Na naplatnoj stanici Obrenovac vozila čekaju 15 minuta: Oprez u vožnji zbog magle i susnežice

Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima

  • 3
Naplatna stanica auto put autoput, naplatna rampa Niš Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Na naplatnoj stanici Obrenovac, zadržavanje vozila je 15 minuta, saopšteno je večeras iz JP "Putevi Srbije".

Na auto-putu E-763, deonica Lajkovac - Ub, na oko jedan kilometar pre petlje Ub, smer ka Beogradu, zbog saobraćajne nezgode, za saobraćaj zatvorena preticajna traka, a saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Savetuju se učesnici u saobraćaju da koriste zimske pneumatike, da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima. Molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i savetujemo maksimalan oprez u vožnji, navodi se u saopštenju.

Oprez u vožnji zbog susnežice, snega i niskih temperatura

U većini krajeva naše zemlje susnežica i sneg koji pada donosi mokre i klizave kolovoze, a hladno vreme i niske temperature opasnost od poledice uz moguće proklizavanje vozila, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Pravi zimski uslovi vožnje sa snegom na putu očekuju vozače u planinskim predelima na koje ne treba kretati bez dobrih zimskih guma i kompletne zimke opreme.

Video: Sneg je ponovo prekrio Srbiju, zabeleo se Zlatar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA