Pronađena Megi koja je pobegla posle teške nesreće u Kruševcu: "Odrastala je uz njega. Svuda je išla sa njim"

Teška saobraćajna nesreća, podsetimo, dogodila se u subotu uveče na Jasičkom putu kod fabrike "14.oktobar" u Kruševcu

  • 1
pas ilustracija Foto: Pixabay/Ilustracija

Keruša Megi, koja je bila u automobilu sa svojim vlasnikom Milošem P. (40) u trenutku kad je doživeo jezivu saobraćajnu nesreću i poginuo, pronađena je danas.

Megi je pronađena nakon nekoliko dana potrage u blizini mesta teške saobraćajne nesreće u Kruševcu, ima više posekotina, ali je dobro, piše Kurir.

Informaciju je potvrdila sestra od tetke nastradalog Marija. Navodi da je njen brat kobne noći bili u Kragujevcu da vidi njegovu trogodišnju ćerkicu koja sa majkom trenutno boravi tamo.

- Megi je bila sa njim kad je došlo do nesreće. Automobil je bio smrskan, prednji deo vrata bio je otvoren, pa je vrlo verovatno da je uspela da izađe iz kola - priča Marija.

Megi je mešanac koju je njen brat spasio sa ulice i udomio pre tri i po godine.

- Odrastala je uz njega. Svuda je išla sa njim. Kad je dobio dete, Megi je bila tu, rasla je zajedno sa njegovom ćerkicom i oduvek je bila miljenik porodice - dodaje Marija.

Teška saobraćajna nesreća, podsetimo, dogodila se u subotu uveče na Jasičkom putu kod fabrike "14.oktobar" u Kruševcu.

Vozač automobila marke "reno" sa kruševačkim tablicama iz za sada neutvrđenih razloga izgubio je kontrolu nad vozilom usled čega je došlo do prevtanja automobila.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Miloša P. su iz smrskanog vozila izvukli pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice, ali je nažalost od posledica teških povreda kasnije preminuo na odeljenju Opšte bolnice Kruševac.

Porodica Miloša P. tragala je za porodičnim psom koji je bio sa svojim vlasnikom gotovo do poslednjeg trenutka.

Zamoliću sve Miloševe prijatelje da mi pomognu da pronađem Megi, našeg psa, koja je sa nama od rođenja naše ćerke, da je vratim kući. Bila je sa njim neposredno pre nesreće. Ako neko bude imao neku informaciju neka me kontaktira - napisala je prethodno supruga nastradalog Miloša na društvenim mrežama.

(Kurir.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    11. januar 2022 | 16:20

    Divna vest, hvala Bogu. Bar je Megi dobro i vraćena porodici. :-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA