≫ 

Skoro 6 godina bez traga o suvlasniku "Pink taksija": Njegov "mercedes" nađen je posle 3 meseca

Telegraf. rs kontaktirao je njegovu porodicu, ali oni nisu želeli da daju bilo kakav komentar o Rankovićevom nestanku

  • 12
Miroslav Ranković Foto: Tanjug/Dragan Kujundić, Facebook/Miroslav Rankovic

Suvlasnik Pink taksija Miroslav Ranković (54), poslednji put je viđen 12. aprila 2016. godine i od tada mu se gubi svaki trag. Skoro šest godina traje potraga za njim i nema novih informacija o njegovom nestanku, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Poslednji put je viđen u Učiteljskom naselju, kada je vozio "mercedes" sive boje, a mobilni telefoni bili su mu isključeni. Tri meseca nakon Rankovićevog nestanka policija je pronašla njegov "mercedes".

Na njemu nije bilo tragova obijanja, a primećene su samo manje ogrebotine. Vozilo je paukom prevezeno na parking beogradske policije, gde je poslato na veštačenje. 

Njegov kolega iz "Pink Taksija", Aleksandar Bjelić kaže za Telegraf.rs da nema novih informacija o njegovoj potrazi.

- Sve što znam o njegovom nestanku jeste da je zadnji put bio lociran preko mobilnog telefona u automobilu. To je sve što vam mogu reći - ukratko nam je odgovorio Aleksandar.

U nadi da ćemo dobiti više informacija o nestalom Rankoviću pozvali smo njegovu porodicu koja je rekla "da ne žele ništa da komentarišu".

Video: Termovizijske kamere pretrazuju napustene objekte na reci, trazi se nestali mladic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    13. januar 2022 | 13:12

    Ispitajte Miljkovica u vezi toga

  • JO

    13. januar 2022 | 13:23

    Pitajte Belivuka. On zna.

  • brat si

    13. januar 2022 | 13:08

    Na 'zvanicnim' snimcima koje je objavio MUP, jasno je da momak deluje sumanuto. Njegovi drugovi su "prosli" legendarni poligraf, vise nisu dostupni nasim organima. Pozvani su Hrvatski policajci, islednici, ì nagovestava se da ce ONI ispitivati okolnosti, kad se vrate. Nema sumnje da je uz alkohol i pod desjstvom droge. JEDINI koji su mogli da mu poture su - njegovi. Ubistvo iz nehata, ili namerno, ali ubistvo. Ostalo je periferija. I kad je USHAO u ledenu Savu - nije shvatao da je voda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA