Otvoren je SUPER DIS market u Knjaževcu

Kompanija DIS otvorila je danas novi market u svom maloprodajnom lancu

  • 1
SUPER DIS u Knjaževcu Foto: Dragan Stevanović

Kompanija DIS danas je otvorila još jedan market u nizu, na adresi Kaplarova 4a u Knjaževcu.

SUPER DIS u Knjaževcu prostire se na preko 370m² prodajnog prostora, zapošljava 15 radnika i ima ukupno 4 kase. Novootvoreni market svojim modernim dizajnom i prijatnim ambijentom potrošačima pruža potpuno novi i bolji doživljaj kupovine.

Svaki posetilac svakodnevno će moći da uživa u širokoj i raznovrsnoj ponudi kvalitetnih domaćih i stranih proizvoda po zaista sjajnim cenama, a pre svega u DIS-ovoj robnoj marki DOBRO, koja broji preko 700 artikala u različitim kategorijama! Vrhunska usluga, bogata ponuda zdrave hrane, uvek sveže meso, pažljivo odabrano i sortirano kvalitetno voće i povrće su sve ono što će obogatiti kupovinu i zadovoljiti svakodnevne potrebe meštana Knjaževca i okoline.

SUPER DIS u Knjaževcu Foto: Dragan Stevanović

Potrošači danas imaju priliku da na otvaranju učestvuju u, sada već dobro poznatim, akcijama na dan otvaranja – GRATIS kupovina za svakog 50. potrošača, kao i poklon majice za članove programa lojalnosti Naša kartica koji ostvare račun veći od 3.000 dinara. Takođe, korisnik Naše kartice koji danas obavi najveću kupovinu, od preko 5.000 dinara, na poklon dobija Stella televizor, dok će druge dve najveće kupovine osvojiti po jedan Dolce Gusto kafe aparat.

SUPER DIS u Knjaževcu Foto: Dragan Stevanović

Jedan od najvećih domaćih trgovinskih lanaca je otvaranjem marketa i zapošljavanjem ljudi nesumnjivo pozitivno uticao na privredu celokupnog kraja, a izvesno je da će kvalitetom svoje usluge veoma brzo postati jedno od omiljenih mesta kupovine meštana Knjaževca i neizostavni deo lokalne zajednice.

Radno vreme SUPER DIS marketa je svakog dana od 7 do 22 časa.

Otvaranje novog objekta organizovano je uz sve mere zdravstvene zaštite potrošača i zaposlenih, kako bi se prisutni osećali bezbedno i sigurno prilikom rada i kupovine.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA