≫ 

Više od 17.000 zaraženih za dan, preminulo još 28 pacijenata: Na respiratoru je 112

 ≫ 

Ovo je najnoviji presek stanja u vezi sa korona virusom u Srbiji

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika El magare from Marinkove bare
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Kiki

    20. januar 2022 | 16:19

    Velika borba "zamorcica" i "antivaksera".Udario junak na junaka.

  • Miloss

    20. januar 2022 | 15:47

    Samo nek se prave koncerti i raznorazna veselja i ostala okupljanja,pa posle odakle ovoliki broj zarazenih. Bruka i sramota za drzavu i nadlezne sta dozvoljavaju!

  • Ja

    20. januar 2022 | 05:57

    Testovi pojeftinili 50%. Autlet roba. Čiste se zalihe. Omikron je bezbolan izlaz iz plandemije. Kako će reći : sve smo izmislili (gledali smo na početku cirkusa padanja u Kini na ulicama, redove kovčega u Italiji, kese sa mrtvima zbog nedostatka kovčega, zbog nemogućnosti sahrane u Indiji spaljuju leševe (inače 90% ljudi ne zna da se u Indiji pokojnici inače spaljuju), gledali smo vreće sa mrtvima koji kada se prekine snimanje odjednom ožive i iz istih izlaze), videli smo spasonosne "proverene i sigurne" vakcine za manje od godinu dana. Vakcine koje su testirali na ljudima pre nego na miševima, videli smo da je svaka smrt u bolnici proglašavana koronom, videli smo zatvaranje malih radnji i lokala i nikada zatvaranje veeeelikih trgovinskih lanaca. Zatvaranje malih kafana a nikada velikih hotela na skijalištaima koje drže veliki tajkuni, vidimo umiranja mladih "vakcinisanih" sportista. Vidimo da vakcina ne štiti. Videli smo da je najvažnije bilo bockanje a ne bolest, videli smo, videli smo... Kako sada reći, lagali smo sve vreme? Onda bi letele glave. Kako sada reci ne znamo šta smo vam ubrizgali. Ne može tako. Kako može? Lako. Svi će dobiti omikron, svi su preležali. Plus vakcinisani. Pobedili smo koronu. Ovca će ostati ošišana, onaj koji je šišao odneće vunu. Mediji će drobiti o nekoj drugoj bolesti (već od maja se planira vakcina za HPV virus). Korona će se zaboraviti. Zlotvori će ostati nekažnjeni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA